2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم از دست این

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست

به دوست پسرت بگو خواستگار قبلت دست از سرت برنمیداره منم ازش بدم میاد تو را دوست دارم که ناراحت نشه من همیشه شوهرم میگه اگه هرچیزی را زودتر بهم بگی ناراحت نمیشم ولی اگه خودم بفهمم ناراحت میشم

💖عاشق خانواده ام هستم💖
اون هنوز جدا نشده به فکر بعدیه ! لااقل بذاره چند سال از شکست اش بگذره ! این مرد آدم درستی نبوده و خد ...

منم گفتم خدایا ششکرت ک نزاشتی بشه. بخدا بهش گفتم زن از خدا بی خبرت چ گناهی کرده میگه من نمیخوامش ۱ سالم عقدم عروسیم نمیگیرم ببین حالا ..من بارها تو همین سایت خوندم ک مثلا دختره میگه نامزدم تحویلم نمیگیره زیاد...اخه چرا اینکارو میکنن چرا از خدا نمیترسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اس بده بگو میرم پلیس فتا باباتو میکنن تو اونجاتااااا مزاحم نشو  من باها شرط میبندم قاطع با ...

نبخدا من دروغ نمیگم اصلا اره بش علاقه پیدا کرده بودم ولی وقتی شنیدم عقد کرد از چشم افتاد..اصلا ازش خوشم نمیاد الان همش مسدوده من کسیو میخوام محکم باشه ن کسی ک تا باباش بگه نه برینه بخودش 

به دوست پسرت بگو خواستگار قبلت دست از سرت برنمیداره منم ازش بدم میاد تو را دوست دارم که ناراحت نشه م ...

اون سری تو پباما مسدودش گفته بود اگه بفهمم با کسی هستی یا میخوای شوهر کنی اوا تو رو میکشم بعد خودمو 

اون سری تو پباما مسدودش گفته بود اگه بفهمم با کسی هستی یا میخوای شوهر کنی اوا تو رو میکشم بعد خودمو& ...

چرت میگه گوش بهش نده به دوست پسرت بگو اگه دیدی بازم گیر داد برو ازش شکایت کن به خانواده ات بگو نترس

💖عاشق خانواده ام هستم💖
اون سری تو پباما مسدودش گفته بود اگه بفهمم با کسی هستی یا میخوای شوهر کنی اوا تو رو میکشم بعد خودمو& ...

دیگه واقعا واجب شد بری پلیس فتا تهدید به قتل به خدا این نامزد سابقت منو میخواست از زندگی منصرفش میکردم

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
سپردم به خدا این نامردو

اول خدا بعدشم مملکت قانون داره مگه شهر هرته تهدید به قتل کنه اونم با اس ام اس مدرک محکم واقعا شل گرفتی تا این حد وقیح شده

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
اول خدا بعدشم مملکت قانون داره مگه شهر هرته تهدید به قتل کنه اونم با اس ام اس مدرک محکم واقعا شل گرف ...

اخه میدونم حرفاش چرتن و نمیکنه اینکارارو یعنی میخواد بگه خیلی عاشقتم 

این دوس پسرم خیلی خوبه ن فاسده ن بی ادبه با شعوره بخدا خسته شدم از دستش اون شب گفتم کاش شماره زنشو د ...

نه باز شاید اونطوری برا تووو بد بشه بیخی خوب خط توو عوض کن ی کاری بکن برات دردسر نشه گلم

😍😍