2777
2789
عنوان

با این مرد چه کنم؟

400 بازدید | 24 پست

همسر من وقتی که مشکلی پیش میاد و بحثی میشه تمام بحثا و حرف های قدیم که تموم شده دوباره مطرح میکنه. من چند روز پیش یه اشتباهی کردم و خانوادش مقایسه کردم و بعدش گفتم نباید میکفتم. ولی الان چندین بار دوباره و دوباره همون موضوع رو مطرح میکنه. واقعا اعصابم خورد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی پشت خانوادش نگو هرچند کار سختیه

باور کن خیلی سعی میکنم ناراحتیم از خانوادش مطرح نکنم. دلم میخواست خانوادش بیشتر هوای من داشتن ولی متاسفانه اینجوری نیستن. یک بار هم که بگم داستان دارم. ول نمیکنه

باور کن خیلی سعی میکنم ناراحتیم از خانوادش مطرح نکنم. دلم میخواست خانوادش بیشتر هوای من داشتن ولی مت ...

توام مث خودمی،من خیلی کمترش کردم چون فقط اعصابم بهم میریخت

یکی توخوبی....یکی هوای تهران😏

من شبیه همسرشمام

میدونم این رفتار درست نیس

ولی معمولا چیزایی رو نبش قبر میکنم که واقعا برام حل نشده و از دلم درنیومده

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
چه کار کنم خب؟ چند بار گفتم اشتباه کردم

نمیدونم. فقط میدونم من توی این اخلاقم مقصرم. 🙄

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

شوهرمنم این اخلاق رو داره

بهش میگم تو درد خودآزاری داری

اون قضیه تموم شد جنگامونم کردیم هنوز درگیرشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...