2777
2789
عنوان

رشد قد و وزن نوزاد شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 33133 بازدید | 66 پست
من که زیاد به حرفای این دکترای بهداشت گوش نمیدم خیلی وقتا سر درنمیارن 😂

نمخواستم پیش اسی بگم ولی خوکمه باید بیشترمیبود

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
له من کارت بهداشت ندادن. جایی هست که بتونم بگیرم. فقط تو سیستم ثبت کردن

وا کارت واکسن رو تو بیمارستان میدن دیگ موقع دنیا اومدن بچه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کمه میدونم حداقل باید 65 باشه. نمیدونم بیمارستان چرا بهم کارت نداد. بهداشتم گفتم گفتن ما نمیدیم. ...

کدوم شهری

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
اره کمه میدونم حداقل باید 65 باشه. نمیدونم بیمارستان چرا بهم کارت نداد. بهداشتم گفتم گفتن ما نمیدیم. ...

انقد سردرگمی نداره ها.بایه دکترغددمشورت کن 

قد ووزن بچه رو نمودار مشخص میکنن هرماه

خب اون همون کارت واکسنه دیگ . یه طرفش واکسنارو میزنن پشتش هم نمودار قد و وزنه پشت اونم نوشته چه غذاهایی تو چه سنی بدیم دو صفحس

مشهدم. فردا یه وقت دکتر بگیرم خیلی نگرانم دخترم هنوز 4 نشده خیلی خوب رشد کرده. قدش 6 ماهگی 64 بود ال ...

نگرانی نداره برو بپرس ببین چی میگه

خب اون همون کارت واکسنه دیگ . یه طرفش واکسنارو میزنن پشتش هم نمودار قد و وزنه پشت اونم نوشته چه غذاه ...

بیمارستان نمیدع واس مارو بهداشت میذه

لیمارستان نمیدع واس مارو بهداشت میذه

نه واسه ما همون بیمارستان داد