2777
2789
عنوان

مادر بزرگ شما هم

63 بازدید | 8 پست

گیر میده؟وقتی میریم خونه مامان بزرگم میگه ک به مامانت تو کارای خونه کمک میکنی ؟من دیگه به جنون رسیدم از دست این هی میگه چرا برا مامانت کاری نمیکنی تو خونه هم اینجوری هستی در حالی ک تو خونه به مامانم کلی کمک میکنم مامانم هم بهش میگه نه بهم کمک نمیکنه هر دفعه دعوا میکنه غر میزنه که چرا کمک نمیکنی و... خسته شدم تروخدا بگین چه غلطی کنم با اینکه اینهمه به ننم کمک میکنم باز آدم بدی ام ک بدی ام خاک تو سرم

بی سیاستی از مامانته . من خودم میدونم در نگاه مادرشوهرم دختر باید کار کنه . انصافا حرفی هم نمیزنه ولی خودم پیشش میگم مثلا دخترم امروز ظرفا رو شست یا اون یکی اتاقشو جارو زد . یا مثلا میریم پیشش دوتا پیش دستی میوه رو به دخترم اشاره میکنم بشوره . هی اون میگه نمیخواد من میگم نه تا دخترم کار کنه کمک مادربزرگش ‌ با همین چندتا ترفند ساده توی ذهنش اینه که دختر من کار میکنه تو خونه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی سیاستی از مامانته . من خودم میدونم در نگاه مادرشوهرم دختر باید کار کنه . انصافا حرفی هم نمیزنه ول ...

مادر مامانمه اینجور میگه آره خیلی بی سیاسته بخدا اینهمه کار میکنم هیچی نمیگه طرف بچش کار نمیکنه میگه همه کارمو میکنه اینم ننه من اینهمه گقتم ک بگو چرا نمیگی مریضه بدخت

یاد خدابیامرز مامان بزرگم افتادم.

ما خونه هامون کنار هم بود، من میرفتم یه سر بهش میزدم و حالش رو میپرسیدم، میگفت مثلا بشین چایی و ...

میگفتم برم، کمک مامانم الان شام و ...

خواهرم تا میرفت، میگفت پاشو برو خونتون به مامانت کمک کن، چقدر میای اینجا و ....

کلا میگفت من دختر خوبیم. 

زن عموم همیشه میخندید میگفت، کلک تو قلقش دستته، خواهرت ساده است ، میگفت کلک، میری خونتون دست به چیزیم نمیزنیا ، فقط فیلم بازی میکنی