2777
2789
عنوان

رشد قد و وزن نوزاد شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 33135 بازدید | 66 پست

سلام عزیزم. شربت کلسیکر بگیر بهش هرروز یه قاشق چایخوری بده. خیییییییلی خوبه.  منم دخترم قدش کوتاه بود دکترش این شربت رو داده بود بهش دادم.  درست میشه. نگران نباش 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. شربت کلسیکر بگیر بهش هرروز یه قاشق چایخوری بده. خیییییییلی خوبه.  منم دخترم قدش کوت ...

سلام عزیزم خوبی این شربت برای نوزاد چند ماه خوبه؟برای،۶ماهم خوبه؟

برای اضافه وزن کردن میدونید چی خوبه؟

سلام عزیزم خوبی این شربت برای نوزاد چند ماه خوبه؟برای،۶ماهم خوبه؟ برای اضافه وزن کردن میدونید چی خو ...

بچه من هشت ماهش بود اون موقع دکترش بهش داد. برای اضافه  وزن. توسوپش کره بریز. سوپش رو با ماهیچه درست کن. فرنی درست کن بهش بده. مولتی ویتامینی بهش بده که توش زینک داشته باشه. مولتی  رو صبح. نیم ساعت قبل از صبحانه اش بهش بده

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

بهش مولتی ویتامین خارجی خوب و قطره آد خوب بخر بده من از وقتی داروهای پسرمون عوض کردم و خوشبو خریدم فرق کرد منم سه ماهگی تا پنج ماهگی چون قد وزنش کم شده بود گفتن هر ماه ببرم بهداشت ماه پنج دیدم فایده نداره داروهاشو عوض کردم خودمم شروع کردم به خوردن قرض و ویتامین این ماه بردم بهتر شده بود