2777
2789
عنوان

چطور فراموششون کنم

86 بازدید | 10 پست

بابام ده سال پیش فوت کرد  قبل از بابا بزرگم فوت کرده وپدر بزرگم الان در قید حیاته بهمون قول داد که ارثمونو میده وکاری میکنه که سرو سامون بگیریم ولی روزی که میخواست بهمون ارث بده عموی پستم زیر گردنش چاقو گذاشت و گفت که ارثو بده به من پدر بزرگمم مجبور شد بده به عموی پستم  عموی بزرگترمم بقیه ی ارث مارو برداشت وبرد الان عموهام تو رفاه هستند و زنو بچه دارن ومفت میخورن و پز میدن ولی داداش من روزی سیزده ساعت میره سرکارتا پول در بیاره ولی اون حروم خورا دارن تو خونه هاشون با ارث ما حال میکنن دلم برای داداشم میسوزه وقتی میبینم اینهمه زحمت میکشه که به خواسته هاش برسه ولی دادش من با کلی سگ دو زدن هنوز نتونسته خونه و ماشین بگیره میگن خدا جواب مال یتیم خورارو میده پس چرا نمیده چرا اونا دارن خوش و خرم باپولهای ارث ما زندگی میکنن و پزشو میدن ولی ما اینجا داریم عذاب میکشیم میخوام ببخشمشون ولی نمیتونم تروخدا یکی یه چیزی بگه دارم دق میکنم 😢😢😢😢😢😢😢

Love yourself♡

از نظر قانونی نمیتونین پیگیری کنین ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بزرگم الان الزاییمر داره و دیگه هیچی یادش نیست

عزیزم چیزی که من اطلاع دارم وقتی باباتون زودتر از پدربزرگتون فوت کرده(خدا بیامرزه باباتون رو) ارثی از لحاظ قانونی به شما تعلق نمیگیره.

اما بسپار به خدا خواهرم .  خدا دورگیر و سخت گیره یه روزی جواب کاراشونو خدا میده

خدارو شکر کن که سالم هستین البته میدونم سخته اما چاره ای نیست

عزیزم چیزی که من اطلاع دارم وقتی باباتون زودتر از پدربزرگتون فوت کرده(خدا بیامرزه باباتون رو) ارثی ا ...

بله ولی بهم قول داده بود که کمکمون میکنه اما نکرد😢

Love yourself♡