2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز قرنطینه ام. از اخر بهمن تا الان از در واحد بیرون نرفتم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ما خانم های خانواده قرنطینه ایم ولی مردامون بیرون میرن😐  بنظرم فایده ای نداره اینجوری!

فایده داره گلم

ما شوهرامون اگه بیرون کاملا رعایت کنن و دم در دسکش و ماسکو بندازن توو کیسه و لباسا زو عوض کنن. ی دوشم بگیرن یا خووب بشورن دست و صورت رو هیچی نمیشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

از21 بهمن ماه پامو از کوچه بیرون نزاشتم

اگرم توی کوچه رفتم چون ی سگه میاد بهش غذا میدم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
فایده داره گلم ما شوهرامون اگه بیرون کاملا رعایت کنن و دم در دسکش و ماسکو بندازن توو کیسه و لباسا ز ...

رعایتی که مورد پسند من باشه ندارن

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
 رعایتی که مورد پسند من باشه ندارن

اوه چ بد. من خیالم از همسرم راحته واس همین گفتم

اوه چ بد. من خیالم از همسرم راحته واس همین گفتم

رعایت میکنن نه که کاملا نکنن ولی من بعد زایمانم خیلی وسواسی شدم 

یعنی مثلا خودم میرفتم مطب برای مشکلم هرتیکه لباسم که در میوردم یک بار دستم میشستم 😂😂

من که کاااامل میرم بیرون بدون دستکش ماسک ...امروزم رفتم طلا فروشیا گشت وگذار ...حالا عذاب وجدان دارم که نکنه کرونابگیرم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من که کاااامل میرم بیرون بدون دستکش ماسک ...امروزم رفتم طلا فروشیا گشت وگذار ...حالا عذاب وجدان دارم ...

😐😐😂😂 وقتی رعایت نمیکنی عذاب وجدانت برای چیه؟