2777
2789
عنوان

خیاطا بیایین

243 بازدید | 85 پست

تا حالا شده ی پارچه ای بگیرین بعد از ی مدت ببینین مشتری چاق شده و لباسه تنگه؟؟

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

من همیشه جای دوخت زیاد میزاشتم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

باید جا زیاد بذاری برای ازاد کردن دیگه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته تهش اینه که بری عین پارچشو بخری اونم بذاری واسه خودت

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
سلام ب همه خیاطا  حالا ک هستین میشه بگین بدون رفتن کلاسم میشه خیاطی یاد گرفت عایا ؟  مثل ...

سلام آره مامان من یه پکیج گرفت ۴۵تومن همه چی توش بود

اگه خواستی بهم بگو ادرس پیجشو بدم بهت

من همیشه جای دوخت زیاد میزاشتم

من همیشه ١٢ سانت میزارم همشو باز کردم این سفارشه مال بهمن نرسیدم درست کنم الان درست کردم با اندازه های بهمن ماه  دیدم چاق شده مشتری 

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
سلام ب همه خیاطا  حالا ک هستین میشه بگین بدون رفتن کلاسم میشه خیاطی یاد گرفت عایا ؟  مثل ...

شدن که میشه عزیزم

ولی خب اگه زور بالا سرت نباشه میشینی همه اموزشارو انجام بدی و بدوزی؟

چون خیاطی عملیه و باید کسی باشه اشکال کارتو بگیره و رفع اشکال کنه

کارت پرخطا میشه

مگه زاپاس نداره

چرا داره فقط بالاش تنگه پایینش فونه ١٢ سانت جادوخت بالاشو باز کردم ولی خانومه بدجور شکم اورده

ته تهش اینه که بری عین پارچشو بخری اونم بذاری واسه خودت

ن عزیزم اینکه مشکل من نیست میتونم مدلشو تغییر بدم ی مدل دیگشم کنم فقط مبخام بدونم برای شما هم اتفاق افتاده؟

شدن که میشه عزیزم ولی خب اگه زور بالا سرت نباشه میشینی همه اموزشارو انجام بدی و بدوزی؟ چون خیاطی ع ...

راستشو بخواین من مادرمو خواهرم خیاطن ولی هر چی مادرم بهم قبلنا گفت یاد بگیر گفتم دوست ندارم 

ولی الان خیلی دوست دارم در حد خودم یاد بگیرم برای خودم بتونم لباس بدوزم 

کلا ادم مسئولیت پذیریم کاری رو شروع کنم با جدیت ادامه میدم 

ولی نمیدونم در مورد خیاطی چ شکلی باشم🥺

گاهی سکوت بهترین کلام است