2777
2789
عنوان

خیاطا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 85 پست
اگر دوست  داشتی درخواستم قبول کن. ادرس  محل کارت بهم بده شاید اومدم بهت سر زدم.اشنا بشیم ب ...

باشه

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازگی تو خونه یه مانتو برای خالم دوختم مثلا مجانی یقه گرد بدون سجاف ،گشاد مشاد چون سنش زیاده، اس ...

اره تعمیرات زیاد میاد دستم کلا سود تو تعمیراته

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
عالیشهر ک ارزونتر از مرکز شهره. منم قیمت مانتو رو مثل شما میگیرم. ولی فکرکنم قیمت شما برای مرکز شه ...

اره کم میگیرم اینجوری مشتری بیشتر میاد

اره کم میگیرم اینجوری مشتری بیشتر میاد

بیای مشهد نونت تو روغنه  

ریپلای کن بگو چی شد منتظر میمونم خخخخ

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
بیای مشهد نونت تو روغنه     ریپلای کن بگو چی شد منتظر میمونم خخخخ

باشه عزیزم

سلام گفتی ریپلای کن دو روز پیش بهش گفتم بیا ببرش بعدش نیومد منم چون خیلیی حالم بد بود رفتم فقط یک ساعت منتظر موندم تمام پنسای لباسه رو باز کردم یعنی ی چیزی حدود ١۶ سانت شد امروز اومد مث اینکه اون روز اومده بود من نبودم کلیم ناراحت شده گفت دیگه نمیبرمش بفروشش ب زور بهش دادم بردش گفت میفروشم پولشو برات میارم 

الان ی خرده حالم بده اینم ی تبلیغ بدی میشه واسه من نمیگن طرف چاق شده ها میگن این زده پارچه رو خراب کرده اصلا امروز اجازه نداد من حرف بزنم

الان ی خرده حالم بده اینم ی تبلیغ بدی میشه واسه من نمیگن طرف چاق شده ها میگن این زده پارچه رو خراب ک ...

نه عزیزم عب نداره

انقدرررر از این اتفاقا میفته توخیاطیا ،حالا شما همیشه کارت خوب بوده یه بار اینطوری شده چون دفعه اولته اینچوری حالت گرفته شده

ما خیاط اشنامون لباس مجلسی خواهرمو برای مجلس جاریش بود گند زده بود اصلا ی وضعی، یه هفته به مجلس بهمون گفت فک کن

حالا تو یه مانتو خراب کردی دیوونه ،چیزی نیست که

فدای سرت،نهایتا اصلا پولشم نده، حالا خستگیش تو تنت میمونه ولی اصلا خودتو ناراحت نکن

بخاطر یه بی نماز که در مسجدو نمیبندن

توهم بخاطر یه مشتری کارت خراب نمیشه بین مشتریات

اونم که میگی غریبه بوده،پس بچسب به کارت اصلنم جوش نزن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
نه عزیزم عب نداره انقدرررر از این اتفاقا میفته توخیاطیا ،حالا شما همیشه کارت خوب بوده یه بار اینطور ...

مرسی عزیزم از حرفات ی خورده امیدوار شدم چند روز بود حالم گرفته مخصوصا اینکه خیلیم از دوختم ایراد گرفت اینم میشه ی تجربه برام همیشه تو هر کاری مشتری ناراضی هست از این چیزا پیش میاد اینم میگذره مثل خیلی چیزای دیگه