2777
2789

سلام دوستان 

من الان داشتم تو گوگل جان میچرخیدم دیدم نوشته با وازلین میشه موهارو از بین برد، ب نظرم کاربردی اومد گفتم بزارم واستون🤗

کسی تابحال امتحان کرده؟؟؟🤨

❤❤❤❤❤❤❤

یکی از اصلی‌ترین مزایای وازلین کمک به حفظ رطوبت است، که بسیاری از مردم از آن روی پوست خشک و ترک خورده استفاده می‌کنند. بدون شک، بسیاری از مردم به دنبال راه حل‌های قابل اعتماد برای از بین بردن مو‌های زائد روی بدن هستند، ما می‌خواهیم یک روش خانگی بسیار ساده که می‌تواند روی مو‌های هر قسمت از بدن استفاده شود را معرفی کنیم.

از بین بردن مو‌های زائد با وازلین

معمولاً مشاهده می‌کنیم که مردم این روش درمانی را برای از بین بردن مو‌های زائد زیر بغل بکار می‌برند. سایر نقاط قابل استفاده شامل مو‌های بالای لب، ناحیه شرمگاهی و پا‌ها است. برای شروع شما نیاز به برخی اقلام دارید که به راحتی در دسترس هستند، تا در زمانی کوتاه برای بکار بردن این روش خانگی رفع مو‌های زائد آماده شوید.

مواد لازم برای از بین بردن مو‌های زائد با وازلین:
آرد: ۱ قاشق
زردچوبه: ۱ قاشق
شیر خشک: ۳ قاشق
وازلین: نصف قاشق

روش آماده سازی:
یک کاسه بردارید و همه مواد به جز وازلین را در آن مخلوط کنید تا خمیری یکدست آماده شود. نصف قاشق وازلین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را روی مو‌های زائد خود و در جهت رشد مو بمالید. بگذارید این خمیر به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا به داخل پوست نفوذ کند، سپس خشک خواهد شد. پاک کردن این خمیر خشک شده از پوست باید در جهت مخالف رشد مو‌ها باشد و پوست را با آب گرم بشویید. برای رسیدن به نتیجه بهتر، این کار را به صورت روزانه تکرار کنید. این کار باعث صرفه جویی در هزینه و زمانی است که در سالن‌های زیبایی صرف می‌کنید. این روش خانگی هدیه‌ای ویژه برای خانم‌های زیبایی است که می‌خواهند مو‌های بالای لب خود را از بین ببرند و نمی‌خواهند پول‌ها را در سالن زیبایی خرج کنند.

مزایای استفاده از وازلین

همانطور که در بالا گفته شد، وازلین کاربرد‌های زیادی در زندگی ما دارد. این ماده برای حذف مو‌های زائد استفاده می‌شود همچنین مزایای دیگری مانند مرطوب کردن پوست دارد. آیا می‌خواهید پوستی مرطوب و براق داشته باشد؟ بعد از حمام از وازلین استفاده کنید تا پوست شما را در مقابل خشک شدن محافظت کند.
این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

وازلین ابرو رو تقویت میکنه پر میکنه، چطو موی بدنو کم میکنه! ؟

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بابا اینا مسخره بازیه 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#در_خانه‍_بمانیم .

دوستان چقدر خوبه که الان کرونا آمده به جای این که بریم بیرون خرید از سایت دیجی کالا سوپر مارکت دیجی کالا خرید کنیم برنج - گوشت - و همه چیز داره تخیف 30% درصدی هم داره سریع هم میارن در خونه اینجوری دیگه نیاز نیست بریم بیرون خرید لینک سوپر مارکت دیجی کالا رو براتون میزارم یه سر بزنید قیمت هاشو هم ببینید  

https://affstat.adro.co/click/3e7c76f3-058f-4810-9496-fb224abcffc6

تا حالا نشنیده بودم🤨

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
وازلین ابرو رو تقویت میکنه پر میکنه، چطو موی بدنو کم میکنه! ؟

زرد چوبه و شیر خشک کم میکنه

من بکی از دوستام زدچوبه رو باشیر و ی چیز دیگ ک نمیدونم چی بود قاطی میکرد و خمیر ک میشد، نیزاشت رو سبیلش و ی پرریحون هم میزاشت روش

بعد یکی دوماه سیبیلاش رفت

الانم بزنی تو گوگل میاره ک زردچوبه مو میبره

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
زرد چوبه و شیر خشک کم میکنه من بکی از دوستام زدچوبه رو باشیر و ی چیز دیگ ک نمیدونم چی بود قاطی میکر ...

😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
زرد چوبه و شیر خشک کم میکنه من بکی از دوستام زدچوبه رو باشیر و ی چیز دیگ ک نمیدونم چی بود قاطی میکر ...

شیر خشک نداریم که شیر نمیشه؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

استفاده از زرد چوبه یه روش از بین بردن موهای زائد در هند هستش ولی تاحالا باوازلین نشنیده بودم

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

بچه ها منم امتحان نکردم تو ی سایتی نوشته بود منم کپی کردم اینجا

من گفتم شاید بدردتون بخوره 

چرا انقد گارد میگیرین

خوبی هم نمیشه کرد ب کسی😒

لعنت بر ذهن منحرف

منم فکر کردم لز بین بودن موهای زائدو از بین میبره یه لحظه خواستم به همه ی خانومای اینجا نظر داشته باشما😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

یه کم روغن نارگیل را با یه مقدار کم زردچوبه مخلوط کنید ومسواک بزنید فقط خیلی روی دندون نمونه .به طور شگفت آوری دندون سفید میشه.

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن