2777
2789

نقل قول یکی رو میگم...میگفت با نامزدمو داداش کوچیکم سر سفره بودیم یهو یه بوی بدی اومد.داداشم گفت تو گوزیدی؟بهش اخم کردم گفتم بی ادب این چه حرفیه...میگفت داداشم گفت غلط کردی تو بودی برای تو بوش اینجوری میشه..میگفت فقط نمیدونستم تو کدوم سوراخ قایم شم .واقعنم کاری نکرده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم وقتی نامزد بودم...اون دراز کشیده بود رفتم پیشش دستشو گرفتم بلندس کنم.اونم یهو گوزید ..بعد از ا ...

چطوری.....‌ رو خوب اومدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
پنج سالم بود دسشویی بیرون خونه بود دمپایی بابام پوشیدم رفتم دسشویی برگشتم تو خونه کل مهمونا در دماغش ...

واااای خدا للعنتت نکنه مردم از خنده.اخه منم الان دخترم از پوشک گرفتم میره دستشویی همش تو دمپاییش میرینه یا بلند ک میشه میره روش لهش میکنه

پدر شوهر من پیره..اومده بود خونمون طفلک یدونه سرفه کرده یدونه گوزید بعد شوهرم آروم خندید.بعد پدرشوهرم اومد جمش کنه هی سرفه کرد بعد خودشم خندش گرفت دیگه نتونس جلوی گوزیدنشو بگییره رگباری میزد...خداروشکر من اشپزخونه بودم.شوهر گف پاشو برو خونتون تا نریدی رو فرش اونم گفت ببخشید من دیگه پوسیده شدم

واااای خدا للعنتت نکنه مردم از خنده.اخه منم الان دخترم از پوشک گرفتم میره دستشویی همش تو دمپاییش میر ...

😂😁

فک کنم همه بچه ها همینطورن برادرزاده ام همینطور بود میگفتن به عمه اش رفته

من با خانواده دوستم رفته بودیم شمال صبحانه خوردیم من و دامادشون دست کشیدیم سیر شدیم بعد بابا دوستم به دامادشون تارف بخور کم خوردی بیشتر بخور من فک کردم به من میگه کلی تارف خوردم مرسی سیر شدم نگو اصن با من نبودن خیلی خجالت کشیدم روزی چن بار یادم میاد از خجالت میمیرم 😨😢😢