2777
2789
عنوان

خبر جدید ایلان ماسککک

251 بازدید | 14 پست

ایلان ماسک گفته کار کردن تو جهان دیگه پایان یافته از این به بعد ربات ها دیگه جایگزین میشه

خواستم بگم آقای ماسک ایران اینجوریه که 

معلم سر کلاس درس میده بچه ها میخوابن ربات درس بده که میرن کما😂😂

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بیاد ایران هزارسال طول میکشه یه کارت ملی نمیتونیم درست کنیم فعلا

😂😂🤌آفرین دقیقا

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

راس میگه ترامپ ۶۰۰ هزار کارمند فرستاده چندماه مرخصی بدون حقوق البته خودش میگه مرخصی 😂داره با پولاشو ...

اونجا امریکاست😂😂😂

من عاشق پروژه ی نور الینکش ام

من از این همه تکنولوژی متنفرم 

شاید باورش سخت باشه، اما ده سال دیگه دنیا رو ربات ها با کمک هوش مصنوعی میچرخونن، یعنی نصف بیشتر شغل ها تعدیل نیرو میشه، آخ چی میشه، منم با یه ربات خوشگل و بساز ازدواج میکنم، نه غر میزنه نه مهریه و شیر بها میخواد 

شاید باورش سخت باشه، اما ده سال دیگه دنیا رو ربات ها با کمک هوش مصنوعی میچرخونن، یعنی نصف بیشتر شغل ...

مگه جنسش از چیه ک ب عنوان همسر میپذیری؟و میگی خوشگل باشه😂😂مگه رباتا آهنی نبودن😂وای یعنی نرمالوعه 

مگه جنسش از چیه ک ب عنوان همسر میپذیری؟و میگی خوشگل باشه😂😂مگه رباتا آهنی نبودن😂وای یعنی نرمالوعه

آهنه!!!!!! نهههههههههههههههههههههههه، خداااااااااااااااااااااااا