2777
2789

منم دلتنگشم۶ماهه ندیدمش😔

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فقد دوسش دارین یا ایشونم دوستون داره؟

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
عزیزم 😢  میدونی چیه کاش آدم از خدا بخواد کسی که سهمش نیست رو  باهاش رو به رو نکنه

آره واقعا باهات موافقم

من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم 😢  میدونی چیه کاش آدم از خدا بخواد کسی که سهمش نیست رو  باهاش رو به رو نکنه

هزار دفعه گریه کردم گفتم اگه سهمم نیس چرا گزاشتیش سر راهم ما ازهم دوریم باهاش حرف میزنم خانوادهامونم مخالفن اونا عروس غریب نمیخان منم خانوادم راه دور نمیدنم😢 ولی چه فایده همه زندگیم به ناراحتی میگزره جوونی ادم الکی میگزره پیرم بشیم افسوس میخوریم

راستش من فکر میکردم دوسم داره با توجه به چیزایی که واسم  پیش اومد ولی هیچوقت بهم نگفته 😢

ایشالا بهم برسین عزیزم و حال دلت خوبه شه

هزار دفعه گریه کردم گفتم اگه سهمم نیس چرا گزاشتیش سر راهم ما ازهم دوریم باهاش حرف میزنم خانوادهامونم ...

واسه این که خانواده ها مخالفن کات کردین؟

واقعا افسوس و حسرت جز بدترین چیزاس 

ایشالا بهم برسین عزیزم و حال دلت خوبه شه

ممنونم‌عزیزم ایشالا واسه تو هم هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد 

بعضی وقتا حس میکنم هر چی پیش اومده توهم زدم

اینقد بهم میگن بیخیالش ول کن ولی هیچوقت دلم راضی نشد انگار همیشه ته دلم یه چیزی میگه که همه الکی میگن🥺

واسه این که خانواده ها مخالفن کات کردین؟ واقعا افسوس و حسرت جز بدترین چیزاس 

نه هنوز با همیم ولی خب سه ساله گه خانوادهامون راضی نمیشن منم اولش کات کردم باهاش صب بیدار شدم دوستش زنگ زد بردمش بیمارستان رگشو زده الانم هنوز رد زخمش هس منم دلم میسوزه نمیتونم ولش کنم

منم از دور عاشقش بودم اما چون یه عشق سوزان بود رفتم گفتم فهمیدم علاقه ای بهم نداره الان دیگه از دور نیست خودش میدونه از اقوامه 

ولی به بقیه توصیه نمیکنم بگن چون ممکنه بدخورد خیلی بدی باهاشون بشه

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊