2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خصوصیه در واقع بیشتر نظرم رو شوهرمه خواهرام و کلا فامیلام فالووراشو میبینن و گاهی به من میگن. من ح ...

خوب گزینه های دیگه ام غیر خصوصی کردن هست ک همشو باید اوناییکه فالوت میکننو تیک بزنی نمیدونم چ جوری بگم ، در ضمن فضولی نباشه نمیخوام ارتباطت با شوهرت خراب شه ولی یارو بیزینس میکنه زناییکه توشون منفعت هستو واسه زنش حذف میکنه شوهر شما واجبه زن فالو کنه یا فالوش کنن؟!

کسیکه خوابرو میتونی بیدار کنی ولی کسیکه خودشو ب خواب زدرو هرگز نمیتونی بیدارش کنی
خوب گزینه های دیگه ام غیر خصوصی کردن هست ک همشو باید اوناییکه فالوت میکننو تیک بزنی نمیدونم چ جوری ب ...

من اصن نمیدونم تو لیستش کی هست کی نیست؟

یعنی اهل چیزی نیست که نگرانش باشم. ولی خب خواهرم خیلی حساسه .اسن خانمی که نمیشناسه رو گیر میده .مثلا میگه پگاه کیه تو فالوورای شوهرت ؟تو فامیلشون که پگاه ندارن . 

استاد دانشگاهه گاهی شاگرداش فالوش میکنن. 

یعنی شما میگید میتونه بعضی از فالورهاشو پنهان کنه؟

من اصن نمیدونم تو لیستش کی هست کی نیست؟ یعنی اهل چیزی نیست که نگرانش باشم. ولی خب خواهرم خیلی حساسه ...

از بالای صفحه اره میتونه پنهان کنه ولی اگر لایک یا کامنت بدن مشخص میشه 

کسیکه خوابرو میتونی بیدار کنی ولی کسیکه خودشو ب خواب زدرو هرگز نمیتونی بیدارش کنی