2777
2789
عنوان

من ناشتا همیشه زرچوبه میخوردم ولی.....

29031 بازدید | 23 پست

الان ماه رمضون چطوری بخورم آخه صبح ناشتا میخوردم که تا یک ساعت چیزی بعدش نخورم بخاطر کبدم الان دم افطار که نمیتونم بخورم بعد یک ساعت بعد افطاری بخورم آخه گشنمه چکارکنم؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زرد چوبه بجاش ورزش کن غذا ی پر چرب نخور اون قدرم زردچوبه اثر نداره اگه غذا درس بشه کبد حل میشه&n ...

نه من دوماه زرچوبه خوردم کبدم گرید ۱ بود ماه پیش رفتم سونو و آز گعت پاک پاک‌شده الان برای جلوگیری میخورم دوباره نشه

نه من دوماه زرچوبه خوردم کبدم گرید ۱ بود ماه پیش رفتم سونو و آز گعت پاک پاک‌شده الان برای جلوگیری می ...

چه خوب خداراشکر عزیزم

از کدوم زردچوبه ها؟

همینا که پودر هست تو خورشت و اینا میریزن یا چیزی دیگه هست؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه عزیزم همین زرچوبه های معمولی که تو غذا میریزیم

آها ممنون گلم 

بریزیم تو اب جوش؟

چقدر زردچوبه؟

جون شوهرم کبد چرب داره میپرسم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آها ممنون گلم  بریزیم تو اب جوش؟ چقدر زردچوبه؟ جون شوهرم کبد چرب داره میپرسم

یه قاشق غذا خوری بریز توی آب جوشیده ولرم شده بخوره یک ساعت چیزی نخوره ناشتا حسابی پاک میشه کبدش توی یه ماه