2777
2789

چجوریاست؟خوبه؟پر انرژی؟یا بی محتوا و لوس و نچسب و کم انرژی و داغون؟

مثه بعضی کنسرتای آبکی؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

من یه بار رفتم با داداشم عالی بود

بچه ها خیلیاتون میدونید من مسیحی هستم ولی خواهشا سوالی درباره دینم داشتید درخواست دوستی بدید تو سایت جواب نمیدم چون بحً های دینی ممنوعه و ممکنه تعلیق بشم پس اگه سوال کردید جواب ندادم ناراحت نشید
من یه بار رفتم با داداشم عالی بود

واقعا؟اخه من کنسرت یکی رفتم خیلی کم انرژی و داغون بود ...

خود گرشا رضایی خوب بود؟یا لوس و بی محتوا😅

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواست برم که کرونا نذاشت😐

منم😅😂ولی خودش اعلام کرد بعد ماه رمضون کنسرتا شروع میشه و برنامه های خوبی داره😅

عزیزم من دوبار رفتم عالی و دلنشین بود خیلی استعداد دارن ایشون❤

واقعا؟اخه ...من از کسی می‌خوام دعوت کنم که باهم بریم

گفتم اگه داغون و کم انرژی وایناست که نرفتن بهتره😫☹