2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان...منم هستم✋✋ مهر ماه سقط داشتم ..الانم کلومیفن مصرف میکنم اسفند و فروردین که نشد امیدوا ...

عزیزم شما باردار شدین؟من اقدام اولم واین ماه خودسر بخاطر دوقلوزایی از شب ۳ پریودی شبی ۱خوردم و۶ خرداد موعدمه برام دعاکن حامله باشم ایشالا

عزیزم شما باردار شدین؟من اقدام اولم واین ماه خودسر بخاطر دوقلوزایی از شب ۳ پریودی شبی ۱خوردم و۶ خردا ...

سلام دوست عزیز...نه من باردار نبودم اون ماه و الان سومین دوره شبی ۳ تا کلومیفن خوردم و در حال اقدامم..ایشالله که باردار باشی و بقیه دوستان هم دست پر بیان و خبرای خوب بیارن

امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن

منم این ماه اقدامم ایشالا همه ارزومندا این ماه خبرای خوب بشنون 🙏

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
سلام دوست عزیز...نه من باردار نبودم اون ماه و الان سومین دوره شبی ۳ تا کلومیفن خوردم و در حال اقدامم ...

انشالله که زودتر همه منتظرا مامان شن منکه پری اومد وخرداد دیگ اقدام نمیکنم دوست ندارم بچم اسفندی بشه دیگ از تیر اقدام میکنم

انشالله که زودتر همه منتظرا مامان شن منکه پری اومد وخرداد دیگ اقدام نمیکنم دوست ندارم بچم اسفندی بشه ...

ممنونم از دعای خیرتون.موعدم ۱۹ ؛ ۲۰ خرداده...منم اگر باردار نباشم از تیر اقدام میکنم مثل شما با اسفند مخالفم😁

امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن
سلام، دوستان منم اقدامی اردیبهشتم ک تازه جواب ازمایشم مثبت شده، اگه تو واتساپ گروه دارین لطفا منم عض ...

سلام مبارکه من ک تو ۳ ماهم الان خیلی حالم بده از تهوع انشالا تو خوب باشی 

دوستان  من این ماه اقدام داشتم همیشه قبل از پریود ۵ روز لکه بینی دارم ولی این ماه اولین ماهی ...

سلام، من دوماه اقدام هستم تنبلی داشتم لتروزول و آمپول زدم نشد، هر دو ماه به شدت تمام علایم بارداری رو داشتم، این ماه حتی بی بی هاله انداخت و يه خط کمرنگ شد رفتم از دادم منفی باور نکردم دیشب پری اومد،