sdsd30 مدیر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 592 عنوان اقدامی های اردیبهشت ۹۹ | مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 67 پست بیاین اینجا دور هم باشیم دلمون خوش باشه 1399/02/14 | 03:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sdsd30 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 592 دعا کنیم هر کی که پیام داد الهی باردار بشه تو این ماه
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 من داعم الدوفاستونم از شب ۱۴ تا ده شب خب چرا دایمی باعث میشه زودتر حامله شد؟.پس از شب ۱۴هست خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
خانومهخونه عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3511 من دوماهه کلا سه ماهه عروسی کردم دکترم نرفتم فعلا برای ازمایش و چکاپ افرین خوب کاری کردی زود اقدام کرد
بارانکم عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4156 خب چرا دایمی باعث میشه زودتر حامله شد؟.پس از شب ۱۴هست بله از شب ۱۴تنبلی دارمربطی ب بارداری ندارهبرای بارداری باید محرک خورده بشهاین فقط پریود و تنظیم میکنه و جلوگیری از سقط 💙 آریای من 💙
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 بله از شب ۱۴ تنبلی دارم ربطی ب بارداری نداره برای بارداری باید محرک خورده بشه این فقط پریود و تن ... اهان یعنی باعث پریودی هم میشه؟مثلا منی ک الان اقدام کردم بخورم باعث نمیشه پری بشم؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 منم یک عدد اقدامی ناامید خسته که ردددد داده از دست اسپرم ضعیف.. ....... خرداد ۹۸ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
فرانمهر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2231 سلام دوستان خوبيد؟؟من قصد اقدام دارم فعلا ميخام دو ماه ويتامين مصرف كنم ****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
ssanaa عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 186 سلام دوستان...منم هستم✋✋مهر ماه سقط داشتم ..الانم کلومیفن مصرف میکنم اسفند و فروردین که نشد امیدوارم این ماه دیگه باردار باشم. امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن
6779fati عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 5 حالاک اینجا جمعید.دوستان اقدامی کسی دوفاستون مصرف میکنه؟ سلام بله من مصرف میکنم
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 سلام بله من مصرف میکنم طریقه مصرفتون چطوریه؟واینک دکترنوشته خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
fatemeh2244 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 1754 من تازه اقدام کردم به نظرتون اگه مشکل خاصی نداشته باشم به طور طبیعی خیلی طول میکشه؟ دنبال خوشبختی نباش سعی کن خیلی ساده شاد باشی😊