2777
2789

ميدونم هرکسی دلیل و هدفی و وقتی مشخص کرده برای بچه ولی اشتباه منو نکنید، برید تمام آزمایشات لازم هم خودتون هم همسرتون بدین، خيالتون راحت شه، بعد طبق برنامتون اقدام کنید، فکر نکنید اقدام اول گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم گرفتم بعد پری برم عکس رنگی بندازم، همه آزمایشات خودم و همسرم هم خوب بود، چون خیلی دلم بچه ميخو ...

رفتم عکس رنگی انداختم، خداروشکر لوله هام باز بود، مشکلم یکم تنبلی هست، که گفتن ژل رويال بخوری کلا برای ناباوري خوبه، منم ديگه دارم میخورم 

انشالله که زودتر همه منتظرا مامان شن منکه پری اومد وخرداد دیگ اقدام نمیکنم دوست ندارم بچم اسفندی بشه ...

دقیقا منم مثل شما،بعد از یه سقط که داشتم دکترم بهم گفت از خرداد میتونم اقدام کنم اما چون اسفند میشد دوست نداشتم،از این ماه اقدام میکنم ولی هنوز پریود نشدم😔😔

سلام، من دوماه اقدام هستم تنبلی داشتم لتروزول و آمپول زدم نشد، هر دو ماه به شدت تمام علایم بارداری ر ...

خدا اینماه حاجتمو داد و حامله هستم، 

بعد عکس رنگی هفته بعد اقدام کردم، البته ژل رويال هم خوردم چله زیارت عاشورا برداشتم بعد 20روز حاجت گرفتم، از امام رضا هم خواستم، روز 1 تا 3 پریودم ناشتا تخم هویج خوردم، و تخم شاهی هم از 7 تا 12 پری خوردم، ديگه اقدام هيچي نخوردم، و اون رویایی که تخم شاهی میخوردم بادکش گرم رحم هم انجام دادم، انشالله همه منتظران دامنشون سبز بشه،