من حدود 5 ماهه اثاث کشی کردم...از یه خونه ی بزرگ اومدم توی یه خونه ی کوچیک...وضعیت زندگیم افتضاحه...خونه مون مثل انباریه...لطفن مسخره نکنید..چون وضعیت روحی و جسمی داغونی دارم اصلن خودم نمی تونم از پس کارام بر بیام
از 6 صبح می ره سر کار تا 9 شب ورشکست شد بنده ی خدا الان خونه مون تقریبن 75 متره و مستاجریم
۷۵ کجاش کوچیکه فک کردم ۴۰ متر .من الان با مادر شوهر پدرشوهرم زندگی میکنیم ۴ نفر تو خونه۶۵ متری یه اتاقم که جهیزیه م رو گذاشتم مشکلی هم نداریم همه چی هم سرجاخودشه
حتمن باید همین کار رو بکنم چون با این وضع اجاره ها بعید می دونم یک سال دیگه اینجا بمونیم همه رو بف ...
بله عزیرم خودتو اذیت نکن
من حتی سال اول اومدیم تهران به خیال خونه های شهرمون وسیله ها تزیینی آوردم واذیت شدم همون سال اول رد کردم رفت از خونه شلوغ بدم میاد بنابراین هیچ وسیله اضافی ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۷۵ کجاش کوچیکه فک کردم ۴۰ متر .من الان با مادر شوهر پدرشوهرم زندگی میکنیم ۴ نفر تو خونه۶۵ متری یه ات ...
ان شالله ب حق صاحب ماه رمضون خدا خود ب همه بچه های این تاپیک اول تن سالم و دل خوش بعدم ی خونه بزرگ بده!من ناشکرم پس خونمون بزرگه من همش دعوا دارم ک زیر زمینم میخاستم
اواش که تاپیک زدی نوشتی مسخره نکنید ، با خودم فکر کردم چیش مسخره کردن داره؟ الانم مسخره ...
دوست عزیز حرف هاشون بی ربط نیست کسی ک افسردگی داره نمیتونه تمرکز کنه همیشه کسل وبی حوصله است مخصوصا ایشون ک میگه شوهرش برشکست شده ومشکل جسمی داره کجای این حرف ها بی ربطه احتمالا قبل وضعیت مالی خوبی داشته الان براش مشکله تحمل این شرایط خدا کمکت کنه خواهر
خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
ان شالله ب حق صاحب ماه رمضون خدا خود ب همه بچه های این تاپیک اول تن سالم و دل خوش بعدم ی خونه بزرگ ب ...
کاش دلمون خوش باشه خونه کوچیک بزرگ فرق نداره من اگه میگم غر زدم دلم ازجای دیگه پربود نه من مبل و میز و تخت این چیزا ندارم که غصه کوچیکی جا بخورم یه خونه ساده ساده در حد گذروندن زندگی اما دل خوش میخوایم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از اول خوشگل چیدی من 15 ساله دارم زندگی می کنم تا حالا 6 بار اثاث کشی کردم بچه دار هم شدم کلی وسا ...
نه خخخخ نچیدم هنوز منو شوهرم پیش خونوادش زندگی میکنیم اگه خدا بخواد یه سال دیگه خونه بگیریم الانم جهیریه م رو تو یه اتاق گذاشتم باز نکردم .دارم بازم میخرم ولی خب این خانومم به قول دوستمون اول اوضاع مالیش خوب بوه الان بخار شوهرش پولشون رو از دست دادن و رفتن تو خونه کوچیک تر ایشاللا همه مشکلاتشون حل شه و صاحب خونه شن حتی اجاره ای مهم دله که باید خوش باشه