2777
2789
عنوان

می شه دوستانه و خواهرانه بگید باید چه گِلی سرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 99 پست
عزیزم من شما رو درک میکنم شوهر منم اوایل زندگی برشکستشد منو با ی بچه ۶ماهه توشهرغریب گذاشت متواری شد ...

ای جاااااانم عزیزم

خوشبخت بشی قربونت برم

بعضیا چقدر انرژی شون مثبته

اسی العی بمیرم برات عین خودمی من ۱۰ساله مادرموازدست دادم بیمارم تنهام حتی خواهرندارم بیابغلم اشکمودر ...

خدا نکنه...خوشبخت بشی عزیزم

من خواهر دارم ولی کلن وجود نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداربودم تنهازن بابام کم وبیش میرسیدولی خیلی سخته همش دلم مامانمومیخواست ایشالااین روزای سختتم میگ ...

آره عزیزم

از این.سخت ترا رو هم گذروندم

من اصلن ناراحت کوچیکی خونه نیستم

فقط نمی دونم با وسائلم چی کار کنم..

ای جاااااانم عزیزم خوشبخت بشی قربونت برم بعضیا چقدر انرژی شون مثبته

فدات بشم .عزیزم از کارهای آشپزخونه شروع کن هر روز ی قسمت خونه رو مرتب کن وقتی مرتب کردی ی چای درست کن بخور واون قسمت خونه ک تمیز شده رو تماشا کن حالت خوب میشه کاش نزدیکت بودم میومدم کمکت قربونت برم  از سوسکم نترس با دومرحله سم پاشی در هفته ریشه کن میشه فقط  محکم باش خودت نباز تکیه گاه باش برای شوهرت از نو بساز زندگیت خدا عزیزانت برات نگهداره پول جبران میشه بخدا میسپارمت

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
یه لایک برات کمه امیدوارم قلب مهربونت پر از شادی باشه

امشب سحر فقط برای سلامتی شما دعا میکنم حالت خوب بشه چون خودم شرایط شما رو داشتم میدونم چه حالی داری خدا بزرگتر از اون چیزیه ک ما تصور میکنیم با خدا باش خدا همیشه همراهته شب آرومی برات آرزو میکنم

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
می دونم مسخره می کنی ولی واقعن از ترس سوسک جرات نمی کنم دست به چیزی بزنم به خاطر همین می گم کارگر ب ...

این ترس شما رو درک میکنم. اگر میتونی خونه رو سمپاشی کنین و با دخترتون یکی دو روز اونجا نباشبید. بعد اسپری کامن بگیرید و جلوی ورودی های خونه و هرجا که فکر میکنین سوسک ممکنه بیاد بپاشید. کلا اینجور جونورها رو دور میکنه.

جتما یکی بیاد کمکتون. حتی شده خواهر. یه وقتایی بودنشون دلگرمیه

یه مقدار به ارامش نیاز دارید. کارتن ها رو جدا کنین هرکدوم برای آشپزخونه، اتاق و یه دسته وسایل اضافی!

اگر زیر تخت فضای خالی دارید، یه سری وسایل رو اونجا بچینید.

اگر انباری دارید، نایلون  های بزرگ بگیرید دور کارتن ها بپیچید و اونجا بذارید.

منم تجربه شما رو داشتم از یه خونه بزرگتر اومدم کوچیکتر و یکسال و حرده ای اونجا بودم. روزای اول خیلی عصبی و کلافه بودم. از طرفی دلم نمیومد وسایلمو رد کنم چون هنوز یکسال هم از عروسیم نگذشته بود. یه نقطه ثابت از پام همیشه کبود بود بس که هر روز میخورد به گوشه تخت!

خدا رو شکر گذشت. 

زندگی شما هم ان شالله به حالت قبل برمیگرده

دوباره میگم دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...❤❤

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "