2777
2789
عنوان

می شه دوستانه و خواهرانه بگید باید چه گِلی سرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 99 پست

آخی عزیزم هم مشکل روحی داری هم جسمی متوجه شدم انشالله به زودی خوب شی پیش میاد دیگه اشکال نداره اگه نمیتونی کارگر بگیری تو مسجد محل به یکی بگو بهت کمک بدن

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از 6 صبح می ره سر کار تا 9 شب ورشکست شد بنده ی خدا الان خونه مون تقریبن 75 متره و مستاجریم

خونتون خیلی هم کوچیک نیست 

هر چنداز خونه بزرگتر اومدی 

ولی من دارم تو خونه 50متری با دوتا بچه سر میکنم 

زیاد سخت نگیر 

لوازم اضافیتو رد کن بره همین

تمام مسئولیت زندگی رو دوش منه و اصلن هیچ کمکی ندارم...خرید و درس و مشق دخترم...هم دیابت دارم و هم اف ...

اووف اسی نگو اینقدر همین حالا غر زدم و جمع کردم تازه دراز کشیدم منم خونه کوچیک قدیمی تازه از تابستون جونور ها هم درمیان اعصاب ندارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
به نظرت با این همه به هم ریختگی سوسک کش اثر داره؟

بهترین سوسک کشی که من تجربه کردم. اسپری کامن .

دو مرحله برن عالیه .

بچه امضای منو رای بدین لطفا😇

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
خونتون خیلی هم کوچیک نیست  هر چنداز خونه بزرگتر اومدی  ولی من دارم تو خونه 50متری با دوت ...

حتمن باید همین کار رو بکنم

چون با این وضع اجاره ها بعید می دونم یک سال دیگه اینجا بمونیم

همه رو بفروشم بره تا موقع اثاث کشی کمتر عذاب بکشم