2777
2789
عنوان

می شه دوستانه و خواهرانه بگید باید چه گِلی سرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 99 پست
من جای تو بودم  قشنگ امشبو استراحت میکردم فردا هم با ی آهنگ پرانرژی و ی ذهن خالی از تفکرات خسته ...

می دونم مسخره می کنی ولی واقعن از ترس سوسک جرات نمی کنم دست به چیزی بزنم

به خاطر همین می گم کارگر بگیرم و بعدشم سمپاشی کنم

آره اما خدا کنه دل خوش باشه تو قصرم ک باشیا اگه دلت خوش نباشه روزت سیاهه اگر تو خرابه هم باشی دلت خو ...

من همه جا امتحان کردم بزرگ کوچیک قدیمی جدیداین شهر اون شهر  اما دل خوش نبوده یه ضرب المثل قدیمی ما داریم که میگن جا تو  عوض کنی بختت ونمیتونی عوض کنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم مسخره می کنی ولی واقعن از ترس سوسک جرات نمی کنم دست به چیزی بزنم به خاطر همین می گم کارگر ب ...

نبخدا چرا بخام مسخره کنم.خدا نکنه من کسیو مسخره کنم عزیزم.اتفاقا کاملا جدی گفتم.مبدونم سوسک واقعا وحشتناکه اما خب بالاخره ی راهی داره دیگه.

من جای تو بودم  قشنگ امشبو استراحت میکردم فردا هم با ی آهنگ پرانرژی و ی ذهن خالی از تفکرات خسته ...

به جز ترس درد دارم...فقط کافیه دو تا وسیله ی کوچیک جا به جا کنم..چند ساعت دولا می مونم

من همه جا امتحان کردم بزرگ کوچیک قدیمی جدیداین شهر اون شهر  اما دل خوش نبوده یه ضرب المثل قدیمی ...

آخی عزیزم.خب خدارو شکر ک بچه هات هسن همونا دلخوشیت هسن عزیزم.خدا حفظشون کنه 

آخی عزیزم.خب خدارو شکر ک بچه هات هسن همونا دلخوشیت هسن عزیزم.خدا حفظشون کنه 

ممنون گلم خدا عزیزها شمارا هم حفظ کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
به جز ترس درد دارم...فقط کافیه دو تا وسیله ی کوچیک جا به جا کنم..چند ساعت دولا می مونم

آخی عزیزم خب از ی نفر ک مطمینی سالمه کمک بگیر!کسی تو فامیل نیس؟یا فامیل شوهرتون

آخی عزیزم خب از ی نفر ک مطمینی سالمه کمک بگیر!کسی تو فامیل نیس؟یا فامیل شوهرتون

چی بگم آخه؟

من روز زایمان توی بیمارستان همراه نداشتم

8 ساله تک و تنها بدون یک دقیقه کمک بجه بزرگ کردم و با همه چیز ساختم

مستاجرم قربونت برم به خدا دلم بزرگه... درد بی پدری و بی مادری رو تحمل کردم تا حالا هم به خاطر این ...

عزیزم من شما رو درک میکنم شوهر منم اوایل زندگی برشکستشد منو با ی بچه ۶ماهه توشهرغریب گذاشت متواری شد بخدا تا ی سال رفتم پیش خانواده شوهرم اینقدر سرکوفت میزدن ک از بد قدمی توهست ک پسر ما ورشکست شده از ترس اینکه بهم غر نزنن مثل ....براشون کار میکردم بخدا جرأت نمیکردم سر سفره غذا بخورم همیشه گرسنه میخوابیدم ب هوای تمیز کردن آشپز خونه میرفتم ی کم نونقایم میکردم زیر لباسم کسی نبینه توی رختخواب میخوردم وگریه میکردم همش ۱۵سالم بود ولی بعد ی سال شوهرم اومد ی دوسالی خونه ی مادر شوهرم بودیم خون ب جگر هر دوتامون کرد پیر شدیم پدرم وقتی موضوع فهمید اومد منو برد شهر خودم بروجرد رفتیم طبقه ی بالای پدرم برای شوهرم کار پیدا کردن ی چند وقتی کمک کردن الان شکر خدا زندگیم خوبهتوکلت بخدا باشه ب شوهر وبچه هات روحیه بده منم برات دعا میکنم زندگیت خوب بشه خدا بهت سلامتی بده

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
سعی می کنم یوگا کنم ولی بس که خونه بهم ریخته ست نمی تونم

اروم اروم مرتب کنید وسایل رو سرتون که به کار خونه مشغول باشه افکار ازار دهنده روح و جسمتون رو از بین نمی بره

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد