من حدود 5 ماهه اثاث کشی کردم...از یه خونه ی بزرگ اومدم توی یه خونه ی کوچیک...وضعیت زندگیم افتضاحه...خونه مون مثل انباریه...لطفن مسخره نکنید..چون وضعیت روحی و جسمی داغونی دارم اصلن خودم نمی تونم از پس کارام بر بیام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مستاجرم قربونت برم به خدا دلم بزرگه... درد بی پدری و بی مادری رو تحمل کردم تا حالا هم به خاطر این ...
عزیزم من شما رو درک میکنم شوهر منم اوایل زندگی برشکستشد منو با ی بچه ۶ماهه توشهرغریب گذاشت متواری شد بخدا تا ی سال رفتم پیش خانواده شوهرم اینقدر سرکوفت میزدن ک از بد قدمی توهست ک پسر ما ورشکست شده از ترس اینکه بهم غر نزنن مثل ....براشون کار میکردم بخدا جرأت نمیکردم سر سفره غذا بخورم همیشه گرسنه میخوابیدم ب هوای تمیز کردن آشپز خونه میرفتم ی کم نونقایم میکردم زیر لباسم کسی نبینه توی رختخواب میخوردم وگریه میکردم همش ۱۵سالم بود ولی بعد ی سال شوهرم اومد ی دوسالی خونه ی مادر شوهرم بودیم خون ب جگر هر دوتامون کرد پیر شدیم پدرم وقتی موضوع فهمید اومد منو برد شهر خودم بروجرد رفتیم طبقه ی بالای پدرم برای شوهرم کار پیدا کردن ی چند وقتی کمک کردن الان شکر خدا زندگیم خوبهتوکلت بخدا باشه ب شوهر وبچه هات روحیه بده منم برات دعا میکنم زندگیت خوب بشه خدا بهت سلامتی بده
خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری