سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 عنوان دوستانی که تبلت دارین بیاین لطفا 698 بازدید | 24 پست یه تبلت مارک lenovo خریدم. چیزی که هست خیلی دیر شارژ میکنه😕حتی واسه شارژ کردن خاموشش کردم ولی بعد از 6 ساعت 60 درصد شارژ شده بود تا حالا تبلت نداشتمنمیدونم همه تبلت ها این مدلی هستن یا این اینطوریهاگه تبلت دارین لطفا بیاین بگین تجربتون رو خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘 1399/02/12 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queen_mobina عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 385 اصله یاچینی عاشقی یعنی دوازده ساعت اضافه کاری کنی تابتونی برای دخترت دوچرخه بخری❤
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 اصله یاچینی رو کارتنش چین زدهولی کلا همه لنوو ها مال چینهمگه نیست؟ خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
aylin398 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 3912 تبلت لنوو ها معمولا کابل شارژشون زیاد خوب نیسسعی کن کابلشو عوض کن و انتحان کناورحینال بگیر
ماهيييي عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 1796 نه من سامسونگ دارم اينجور نيس تو كف ني ني سايتي هاي كه از دم همه از جاري سرن موندم بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن 😂
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 کلا تبلت نسبت به گوشی دیر شارژ تر هست و دیرتر هم شارژش تموم میشهشاید کابل تبلتت اصل نیست تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 این مارک چرت ترین کاره گلم عزیزم بیشتریا بهم گفتن تو تبلت lenovo خوبه خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 تبلت لنوو ها معمولا کابل شارژشون زیاد خوب نیس سعی کن کابلشو عوض کن و انتحان کن اورحینال بگیر مرسی از راهنماییت خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 کلا تبلت نسبت به گوشی دیر شارژ تر هست و دیرتر هم شارژش تموم میشه شاید کابل تبلتت اصل نیست آره من نو نخریدماتفاقا بهم گفت کابلش خراب شده و یکی دیگه براش خریدم🙁😑ولی نمیدونستم میتونه تاثیر تو شارژ بذاره خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
aylin398 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 3912 آره من نو نخریدم اتفاقا بهم گفت کابلش خراب شده و یکی دیگه براش خریدم🙁😑ولی نمیدونستم میتونه تاثیر ... خیلی تاثیر داره، با کابل گوشی امتحان کنقبل خریدن ببین فرق داره یا نه
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 نه من سامسونگ دارم اينجور نيس یعنی زود زود شارژ میشه؟ خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 خیلی تاثیر داره، با کابل گوشی امتحان کن قبل خریدن ببین فرق داره یا نه با شارژ گوشی خودم که اصله گذاشتم شارژ بشه اما متاسفانه اینجور بودحالا باید یه کابل اصل بگیرم ببینم درست میشه خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
عروس_حاجی عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8174 آره من نو نخریدم اتفاقا بهم گفت کابلش خراب شده و یکی دیگه براش خریدم🙁😑ولی نمیدونستم میتونه تاثیر ... اصلا تاثیر چیه غوغا میکنه کابل اصلکابل اصل داشته باشی سر دوساعت فول شارژ میشههم کابل هم سیم تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 تبلت لنوو ها معمولا کابل شارژشون زیاد خوب نیس سعی کن کابلشو عوض کن و انتحان کن اورحینال بگیر منم نو نخریدماتفاقا فروشنده گفت کابلش خراب شده و عوضش کردم😕 خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘