سحرکاظم مدیر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 عنوان دوستانی که تبلت دارین بیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 24 پست یه تبلت مارک lenovo خریدم. چیزی که هست خیلی دیر شارژ میکنه😕حتی واسه شارژ کردن خاموشش کردم ولی بعد از 6 ساعت 60 درصد شارژ شده بود تا حالا تبلت نداشتمنمیدونم همه تبلت ها این مدلی هستن یا این اینطوریهاگه تبلت دارین لطفا بیاین بگین تجربتون رو خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘 1399/02/12 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 اصلا تاثیر چیه غوغا میکنه کابل اصل کابل اصل داشته باشی سر دوساعت فول شارژ میشه هم کابل هم سیم جدی!!!! وای چقدر خووووبحتما باید پیگیر بشم چون اینجور واقعا اعصاب خوردیهمرسی عزیزم خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
rahamil80069 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 19022 عزیزم بیشتریا بهم گفتن تو تبلت lenovo خوبه من دختر خالم داشت هر روز سر تعمیر بود خودم سامسونگ دارم چند ساله یکبار هم خراب نشده 💜🫀
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 من دختر خالم داشت هر روز سر تعمیر بود خودم سامسونگ دارم چند ساله یکبار هم خراب نشده مشکل با شارژش هم نداشتی؟ خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 نه من سامسونگ دارم اينجور نيس بسیار عااااالی👌 خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 نه عزیزم خیلیم خوب👌یه نظرسنجی گذاشتم الان جزو تاپیک هام هست که چه مارکی خوبه. اصلا کسی نگفت سامسونگ😕دیگه حالا خریدم باید مشکلش رو حل کنم🙁 خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
rahamil80069 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 19022 خیلیم خوب👌یه نظرسنجی گذاشتم الان جزو تاپیک هام هست که چه مارکی خوبه. اصلا کسی نگفت سامسونگ😕دیگه حا ... والا من الان هشت ساله دارم اصله نمیدونم والا خواهس میکنم 😃😃انشالله ک مشکلی نداشته باشی باهاش 🥰 💜🫀
سحرکاظم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 87 والا من الان هشت ساله دارم اصله نمیدونم والا خواهس میکنم 😃😃 انشالله ک مشکلی نداشته ... ایشاالله که شما خیرش رو ببینی. رفتیم پس دادیم به آقاهه😃... خداروشکر که پیگیری کردم. اصلا باطریش مشکل داشت 😕عوض کرده بود اما به ما نگفته بود. دیگه گفتم 24 ساعت حق تست داشته و باطریش مشکل داره و نمیخوامش🤗 خدای بزرگ ممنون که انقدر خوبی و هوامو داری... عاشقتم هوارتاااااااا😘😘😘😘
rahamil80069 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 19022 ایشاالله که شما خیرش رو ببینی. رفتیم پس دادیم به آقاهه😃... خداروشکر که پیگیری کردم. اصلا باطریش مشک ... قربووونت وای بی تربیت باطری عوض شده داده بهت 😠😠خداروشکر عزیزم انشالله خراب نشه اصلا 😊 💜🫀
مهربان02365 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 652 خدایی موافقم دیر شارز میکنه ولی من چهار ساعته 60 در صد میشهخیلیا میگن برنامه هم روی شارز کردن گوشی تاثیر داره اها