2777
2789
😔😔😔😔😔همه ما این خاطرات داریم.نمیدونم چه منطقی داشتن.منم حدود پنج سالم بود داشتم عروسک بازی میکر ...

😂😂😂😂دخترای الان خیلی تیتیش مامانی شدن.

و خیلی لوس

اینها چطور میخوان مامان بشن؟

با این حال که ما این مسائل رو نداشتیم ولی لوس هم نیستیم .

و سعی میکنیم مشکلاتی که پدر و مادرم داشتن رو ما تجربه نکنیم و کار اونها رو تکرار نکنیم

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
چقدر راحت در مورد این چیزا حرف میزنین تو خونه ما تابو بود ما حتی حق نداشتیم موهامونو جلوی پدر مادرمو ...

اره اونا هم تو خونه خودشون اینقدر راحت نبودن با این حال که خاله من با من همسن بود .

مانانم که میگفت وقتی سینه هاش در اومده بود چادرش رو ضربدری دور گردنش میبست که کسی نفهمه .یا وقتی پری شد خودش تکه پارچه پیدا میکرد قایمکی میشست مامانش اصلا نفهمید .

ولی الان مامان بزرگم‌انقدر روشن فکر شده که حد نداره اون موقع شانس بیچاره مامانم بود😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمتون و پهلوهاتون رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدید

ازاول سیکلم دارم اینکارو می کنم شب ها خدا کنه نتیجه بده😕ناامیدم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خاله منم باردار نمیشد یه مدت ماساژ درمانی میرفت. شاید تاثیر اون بود که باردار شد چون دیگه به مرحله ...

خداروشکر😢منم دارم انجام میدم اینماه گفتم ببینم تاثیری داره کسی جواب گرفته

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
😔😔😔😔😔همه ما این خاطرات داریم.نمیدونم چه منطقی داشتن.منم حدود پنج سالم بود داشتم عروسک بازی میکر ...

بیخیال الان ازدواج کردیم خونه خودمونیم هر چقدر دلم بخواد موهامو شونه میکنم کسی هم گیر نمیده. یادم افتاد مادرم نمیذاشت زود زود حموم کنیم فقط ماهی دو بار حق داشتیم تازه اگه پری نبودیم میتونستیم دوش بگیریم وگرنه بعد از پری.😲

چقدر جوونه بابات خدا سایه شونو از سرتون کم نکنه

اره وقتی من ازدواج کردم ۳۸ سالش بود و نسبت به سنش هم خیلی جوون تره .

هر کی مامان بابام رو ببینه فکر میکنه پسر مامانم هست در حالی که مامانم ۲ سال کوچیکتره .

تا چند سال پیش یه تار موی سفید نداشت وقتی داداشم زن گرفت طلاق داد تمام سرش سفید شد طفلکی.

سه تا داماد داره اذیت نشد ولی یه عروس از جنس اونهایی که ازدواج رو به چشم پول میبینن و اومدن تا کمبودهاشون رو جبران کنن و فقط مهریه بگیرن😢😢

خدا از این ادمها نگذره حد اقل برن بگردن یکی رو پیدا کنن که از لحاظ مالی اوکی باشن   و خانواد ها ادیت نشن

بابام هر چی هم داشت فروخت براش