2777
2789
بازم بوگو من خيلي دنبال اين چيزام كه خدايي نكرده كيستي فيبرومي چيزي نگيرم

هر روز ترکیت سیاهدونه و عسل ، یه قاشق مربی خوری یا کمتر خورده بشه برای کیست عالیه و تا به حال به شخصه رفع کیست با این مورد رو دیدم یکیش خودم در عرض یه ماه رفع شد 

برای همه بیماری خوبه ما تمام اعضای خانواده چه زن چه مرد استفاده میکنیم و زمان اقدام برای بارداری هر دو بخورند هم خوبه

البته توی پریودی و بعد از روزای اقدام نبایـــد خورده بشه ، و اگه اقدام میکنید ما بین تمیزی و روز اقدام خوره بشه همون دو سه روز.

نحوه درست کردن ترکیب هم مهمه

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هدیه براش بخر و بگو یه مرحله از بزرگ‌ شدن را طی کردی و این خوبه...نذار استرس بگیره و فک کنه اتفاق ...

اتفاقا کمی پول برای خودم جمع کرده بودم که برای خودم طلا بگیرم یه گوشواره براش گرفتم و دوتا النگو برای خودم  النگو ها رو ننداخته بودم اونا رو بهش دادم گفتم اینم کادو 😅😅

اونم خوشحال شد و النگوها رو دستش کرده .

مچ دست منم باریکه برای همین النگوی شماره یک به دست اونم خورد 

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
مالیدن روغن سیاهدونه شب ها قبل خواب ب شکم ازاول پری تا اخر سیکل تاثیری برای زودتر باردارشدن داره بنظ ...

شکمتون و پهلوهاتون رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدید

یه هدیه براش بخر و بگو یه مرحله از بزرگ‌ شدن را طی کردی و این خوبه...نذار استرس بگیره و فک کنه اتفاق ...

کیک هم براش پختم.

هر کی میومد میگفت مامانم برای من کیک پخته😅😅

نمی دونم اینا بزرگ شن چی میشن

توروخدا از الان نذار ب هیچ وجه سردی بخوره متوجهش کن و حواستو جم کن

من همش قایمکی مامانم ترشی و چیزای سرد میخوردم تا چن سال اصلا درد نداشتم ولی الان در حد مرگ درد میکشم و رحمم سرد شده

منم مامانم برام ساعت خرید  ساعت باربی  هنوز دارمش سراغ جعبه کودکیام ک میرم بالبخند نگاش ...

خیلی خوبه که هنوز نگهش داشتی.

حس خوبی به ادم دست میده وقتی یاد خاطرات شیرینش می افته

عزیزم گرمی جات بده بخوره،، سردی اصلا ،، کاچی عالیه چن روز اول بهش بده و همنین سه شیره برلی کم خونی ...

اتفاقا براش کاچی پختم با کلی گرمیجات و زعفران وهل و...

خیلی ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی منم اینها رو نمیدونستم.

شال ببندی دور کمر خوبه؟برا چی؟

برای گرم نگه داشتن کمر تو پریودی ، عالیه خیلی دل درد رو کاهش میده ، من خودم کمربند با پشم شتر هستا اونا دارم استفاده میکنم 

واسه من شير خيلي خوب جواب داد اون موقع ها مدرسه ها شير ميدادن اگه اشتباه نكنم شير هاشون غني شده بود ...

خوبه حرف مامانت رو گوش دادی .

منم بیشتر شیرموز براش درست میکنم دیگه خوبی شیر موز اینه نمی خواد روزی صد بار بگم شیر بخور خودش از یخچال برمیداره میخوره

اتفاقا براش کاچی پختم با کلی گرمیجات و زعفران وهل و... خیلی ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی منم اینها ...

خواهش میکنم عزیزم زکات علم یاد دادنش به بقیه هست ، در حد توانم سعی میکنم کمکتون کنم، التماس دعا.