2777
2789
من شونزده سالگی پری شدم مامانم گفت وا الان وقتش نیست زوده 😁حالا همه دوستام پریود شده بودن من اخری ب ...

😄😄😄

خود  مامانت چند سالگی پری شد؟

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم برام سوتین نمیخرید.انقد خجالت میکشیدم.خودم ساده بودم نمیرفتم بخرم فقط میگفتم برام بخر اونم ...

همین که  سینه دخترم شروع کرد به در اومدن بهم گفت بگیر  سوتین که بهش نمیشد چون هنوز خیلی کوچولو بود😅منم براش  سه تا از این سوتین های نیم تنه دخترانه گرفتم . 

اونم خیلی دوسشون داره .

حس بزرگ بودن بهش دست میده بااینکه ریزه میزست.

همین که  سینه دخترم شروع کرد به در اومدن بهم گفت بگیر  سوتین که بهش نمیشد چون هنوز خیلی کو ...

یادمه مامانم هم دوتا برام گرفته بود .

خاله بزرگم میگفت برات زوده بده به خاله کوچیکه  که هم سن من بود ولی سینه اون  بیشتر رشد کرده بود.

منم اینجوری😕

یادمه مامانم هم دوتا برام گرفته بود . خاله بزرگم میگفت برات زوده بده به خاله کوچیکه  که هم سن ...

چقدر راحت در مورد این چیزا حرف میزنین تو خونه ما تابو بود ما حتی حق نداشتیم موهامونو جلوی پدر مادرمون شونه کنیم دعوامون میکردند هعیییی چقدر بدبختی کشیدیم😢😢😞

یادمه نه ساله م بود موهام تا کمرم و پرپشت بود تابستون بود داشتم تو حیاط خونه مون موهامو شونه میکردم پدرم چنان سرم داد کشید توهین و دعوام کرد که نگو.. بعد به مادرم گفت مراقب دختره باش ببر موهاشو کوتاه کن دلش شوهر میخواد خاک بر سر... من هیچی از مسایل جن..ی نمیدونستم چه برسه شوهر و این جور چیزا. بعد از اون یواشکی برس رو برمیداشتم میرفتم حموم یا سرویس شونه میزدم میومدم..😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هععععععععی یاد اولین پریودی خودم افتادم مادرم به جای اینکه راهنماییم کنه وسط حیاط ایستاد با صدای بلن ...

نمیدونم مامانای ما چشون شده بود 

مامان منم همش پریود شدنم رو میزد تو سرم 

یدونه هم نوار بهداشتی نخرید برام تو کل عمرم

یادمه نه ساله م بود موهام تا کمرم و پرپشت بود تابستون بود داشتم تو حیاط خونه مون موهامو شونه میکردم ...

😔😔😔😔😔همه ما این خاطرات داریم.نمیدونم چه منطقی داشتن.منم حدود پنج سالم بود داشتم عروسک بازی میکردم بابام همه رو پرت بیرون گفت بزرگشدی خجالت بکش.حالا الان طرف سی سالشه عروسک داره.چه بدبختی بودیم ها😁😁😁😁😁😁

😔😔😔😔😔همه ما این خاطرات داریم.نمیدونم چه منطقی داشتن.منم حدود پنج سالم بود داشتم عروسک بازی میکر ...

اختلاف سنی من با بابام ۱۹ سال و با مامانم ۱۷ سال هست.

کلا تو این جور مسائل خونواده   راحتی هستیم  .و سر این مسایل مشکل نداشتیم 

ولی خوب تو چیزهای دیگه کمبود داشتیم .

هر کسی یه جور مشکلات داره  که کاش بابام فوق العاده تعصبی میشد ولی قدر پولی که در میاورد  یا قدر مامانم رو میدونست .

هنوزم الان که بابام ۵۱ سالشه انگار   اخلاق یه پسر ۱۴ ۱۵ ساله رو داره و هیچ چیزی رو جدی نمی گیره .

حتی عمرش که دیگه جوانی رو رد کرده.و هیچ چیز برای خودش نداره با اینکه درامدش خیلی زیاد بود