2777
2789
عنوان

شب جمعه و استجابت دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا میترسم عکس بذارم آخه تو گالری نی نی سایت سیو میشه 09917489587 اگه تلگرام داری بیا، اگرم. نه ک ...

واقعااااا یعنی نمیشه هیچ جو ره حذفش کرد بعدا و امکان سواستفاده هست البته عکس من همچین مشخص نیست ولی میخوام بدونم که مواظب باشم ازاین ببعد

نه گلم تلگراممو بخاطر یه سری مشکلات حذف کردم

باشه اشکال نداره ندیده میگم خوشگلی چون دلت پا که که واسه بقیه دعا میخونی خدا دعاهای منو که نمیشنوه انگار انشالله دعای یکی از بنده های خوبش مثل شما برام اثر کنه ❤❤❤💕

واقعااااا یعنی نمیشه هیچ جو ره حذفش کرد بعدا و امکان سواستفاده هست البته عکس من همچین مشخص نیست ولی ...

فدات شم، آره عکس نذار آخه یکی از کاربرا الان داشت میگفت عکس خودمو، تو ی تاپیک دیگه دیدم وخیلی ناراحت بود، آخه مشخص نی ک کاربرا پسرن یا دختر، گاهی ب اسم دختر میان عضو میشن 

حتما برات دعا میکنم، خدا ممکنه دیر بهت بده اما وقتی بده بهترینو میده

انشالله همین روزا حاجتت روا میشه، ماه رمضونه زیاد دعا کن