سلام بچه ها من ب دخترم واس اینکه درست سینه خودنو نمیخوره و رفلاکسم داره شیر خشک ببلاک arمیدم ک الان یبوست شده همیشه روزی دوبار دفع داشت ولی الان واس روزی ی بار هم زور میزنه ک دفع هم نداره .... الان شیاف گذاشتم براش نمیدونم چرا اثر نکرد،😱.... میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟؟
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
عزیزم شیاف چی گذاشتی دکتر تجویز کرد؟ببین خانومی منم وقتی دخترم یبوست پیدا میکنه همسن دختر شماست یک گوش پاک کن رو برمیدارم خیلی کم با اب ولرم خیس میکنم و روی یک صابون بچه تمیز ک استفاده نشده میکشم و بعد همون رو ببخشید دور سوراخ مقعدش میکشم خیلی کم،همین تحریکش میکنه و باعث میشه کار بده شکمش
مرسی گلم خدا کنه ج بده .ــ عاخه میگن شیاف استفاده نکنیم چون بچه عادت میکنه
شیاف ک نه ولی خواهرم گوش پاک کن و روغن زیتونی میکرد اروم میمالید جای مقعد بچه.تو نبری گوش پاک کن و فقط لبه هاش بزن ک موقع جیش کردن اذیت نشه خشک باشه گناه داره
عزیزم شیاف چی گذاشتی دکتر تجویز کرد؟ببین خانومی منم وقتی دخترم یبوست پیدا میکنه همسن دختر شماست یک گ ...
گلیسیرین عزیزم.... اره اونکارو کردم و با وازلین چرب کردم ولی دخترم یبوست داشت شیاف گڋاشتم الان ب بدبختی دفع کرد و تو مدفوعش رگه خون بود حالا موندم ب پروتئین گاوی حساسیت داره یا از مقعدش بوده
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...