2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد ۲ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 21 پست
دفعه قبلش هم با وجود ابکی بودن خون داش ک گفتم شاید تحریک کردم با گوش پاکن زخم شده ...نمیدونم حالا فه ...

اهان اگر پس بازم خون دیدی ی دکتر ببرش انشاالله ک کوچولوی عزیزت خوب میشه،بعد اینکه عزیزم باید خیلی آهسته دور مقعدش رو تحریک کنی روی سوراخش نذاری زخم میشه پوستشون اخه حساسه،خیار چمبر چجوری دادی؟میشه ب منم بگی؟

اهان اگر پس بازم خون دیدی ی دکتر ببرش انشاالله ک کوچولوی عزیزت خوب میشه،بعد اینکه عزیزم باید خیلی آه ...

شنبه میبرمش آز بده .... خیار چنبر یا همون فلوس میخری ی تیکه کوچیک و ی استکان آب میزاری بجوشه ک آبش بشه نصف و بعد میدی کوچولوت بخوره .... دختد من نمیخوره نمیدونم چرا باوجود اینکه هیچ مزه ی خاصی نداره 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنبه میبرمش آز بده .... خیار چنبر یا همون فلوس میخری ی تیکه کوچیک و ی استکان آب میزاری بجوشه ک آبش ب ...

اهان ممنون،لابد بد داروس،دختر منم ب جز شیر هرچی قطره مثل گریپ میکسچر یا قطره آد میدم یا حتی نبات داغ خیلی بد میخوره مخصوصا قطره آد انقد گریه میکنه کبود میشه

اهان ممنون،لابد بد داروس،دختر منم ب جز شیر هرچی قطره مثل گریپ میکسچر یا قطره آد میدم یا حتی نبات داغ ...

دختر منم با آد مشکل داره .ـ.موندم چ کنم

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
چاره ای نداره باید بدی بهش،من با وجود گریه هاش بهش میدم بعدش ک تموم میشه ساکت میشه خودش

همش میپرونه تو گلوش