2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من تصمیم داشتم کرونا که رفت حالاهروقتی که رفت برم چکاب بدم و دندوناموسرویس کنم و قرص فولیک اسیدو شروع کنم و ب امیدخدا بعدش اقدامو شروع کنم ولی دیروز شوهرم گفت معلوم نیست کی کرونابره یاکی اقداممون نتیجه بده و ب خواسته اون اقدام کردیم ولی من بعد۵ دقیقه ببخشید رفتم و تمام منی رو شستم حالاشوهرم میگه بچه میخام باید دوباره اقدام‌کنیم چیکارکنم😭😭رفته کلی فولیک اسیدخریده میگه هم بخورهم اقدام‌کنیم

❤Put Your Trust In God❤

برو ازمایشگاه خصوصی از بده بعدم بیشتر دکترا الان تو فضای مجازی جواب مریضاشونو میدن 

سه ماه باید اسیدفولیک بخوری

کارای دندانپزشکیتتم مهمه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
برو ازمایشگاه خصوصی از بده بعدم بیشتر دکترا الان تو فضای مجازی جواب مریضاشونو میدن  سه ماه بای ...

خب صبرنمیکنه تا فولیک اسید تموم بشه بعداقدام کنیم

❤Put Your Trust In God❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم کی چکاب واون و چیزا بوده اصلا مراقبت قبل با داری معنی نداشته واسشون بچه هاشونم از بچه های الان ...

حرف شماهم درسته.اصلا یه ترس خاصی اومد سراغم وقتی فکرمیکنم‌بارداربشم

❤Put Your Trust In God❤
من الان باردارم درسته مشکلات خودشم داره ولی قشنگ ترین حسیه که یه زن تجربش میکنه

ای جانم انشالله بسلامتی فارق بشی .من عاشق بچه ام ولی نمیدونم چرا وقتی اقدام کردیم یهودلم لرزید و ترسیدم

❤Put Your Trust In God❤
ای جانم انشالله بسلامتی فارق بشی .من عاشق بچه ام ولی نمیدونم چرا وقتی اقدام کردیم یهودلم لرزید و ترس ...

ممنون عزیزم امیدوارم یه بچه سالم خدا بهت بده این حسا اولش طبیعیه اما از لحظه ای که بدونی بارداری میشه همه وجودت

والاازدیشب شروع کردم ولی خب اقدام کردیم

عیب نداره ممکنه یه سال طول بکشه باردار بشی 

مگه دندان خراب داری؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲