2777
2789
عنوان

وای خداااا بیبی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 97 پست
یاد خودم افتادم ۴ تا بیبی زدم یکی شب دوتا فردا صبحش یکی هم فردا شبش پشتشون تاریخ زدم چسب زدم همشونو ...

منم الان باز میزنم خدا کنه دوباره مثبت شه

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا الان که مشخص نیست هیچی ولی ۳ماه اول بارداری روزه جالب نیست

اره ولی درستم نیس به ی بی بی چک ۳تومنی توجه کنه شاید نباشه ....من خودم بارها مثبت کاذب داشتم😔

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
همسرم ب زور بهم خوروند هنوز ک مطمین نیستم درسته خدا کنه ضایع نشم😥

انشالله ک بارداری بد به دلت راه نده گلم همین الانم پاشو برو ازمایش جوابش عصر اماده میشه 

مبارکت باشه عزیزم😍😍 زود برو آزمایش بده، بیا جوابش بگو تا ذوق کنیم

اخه زود نیس بنظرت

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
انشالله ک بارداری بد به دلت راه نده گلم همین الانم پاشو برو ازمایش جوابش عصر اماده میشه 

ریحانه جون میترسم زود باشه بگه منفی 

ن زود نیس برو دیگه ....اخرش جدیدا میگن باید دوتا ازمایش بدی 

بتا؟یا معمولی

اخه زود نیس بنظرت

فردا برو. مال منم بیبی چک اولم همینطوری کمرنگ شد باور نکردم😁 فرداش یکی دیگه زدم کامل پررنگ شد. دیگه روز بعدش رفتم آزمایش۷۸۰بود بتام

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بتا ...من چندتا ازدوستام ازپارسال تاحالا باردارشدن همشون دوبار بتا دادن ببینن دوبرابر میشه یا ن

بیبی چکم پررنگ ترشده فک کنم الان ازمایشم نشون میده هرچند با بتای کم

بیبی چکم پررنگ ترشده فک کنم الان ازمایشم نشون میده هرچند با بتای کم

اره نشون میده برو ازمایش بده دوباره شنبه هم برو ازمایش ...بعدم شنبه دوهفته بعدش سونو😍

من این ماه بجای پریود پونزده روز لکه سیاه و قهوه ای دیدم اصلا انتظار بارداریو نداشتم میگفتم این ماه ...

عزیزم راست میگی ؟لکه سیاهو قهوه ای دیدی؟

بخدا منم اینجوریم 

باورم نمیشه 

از ۱۴ فروردین لکه بینی داشتم لک سیاه و قوه ای یجوری بود بعد هفدهم خونش یکم بیشتر شد بعد دو روز قطع شد دوباره قوه ای و سیاه شد لکه بینی شد 

بعد چند روز که ادامه داشت ترسیدم رفتم دکتر سونو نوشت تنبلی داشتم بعد قرص دزوزپتیو داد که لکه بینیو قطع کنه 

بعد ده روزه دارم قرص میخورم لکه قطع شده بود بعد سه روزه دوباره با وجود خوردن قرص بازم موقعی که مدفوع میکنم آب قهوه ای و ترشح قهوه ای میاد بیرون 

خیلی میترسم بیبی چک دیروز غروب زدم منفی بود

این ماه چون قرص میخورم بارها رابطه کامل داشتم و داخل ریخته شده 

ممکنه منم باردار باشم؟

همشم سرگیجه و بیحالم 

تخمدان چپمم تیر میکشه 

تو سونو گفت تو رحمت خون دیده میشه چون خون ریزی داشتم 

ممکنه باردار باشم بیبی نشون نده؟