2777
2789
عنوان

وای خداااا بیبی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 97 پست

فداتشم انشالله توهم بارداری ...گلم امروز صبحم کاش میزدی میدیدی فرقی میکرد یانه ولی حاله دیده میشه انشالله ک خبراییه😍

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
فداتشم انشالله توهم بارداری ...گلم امروز صبحم کاش میزدی میدیدی فرقی میکرد یانه ولی حاله دیده میشه ان ...

رفتم دکتر گفتم بیبی چکمو گفت نمیشه به جوابش اعتماد کرد بعدم اصلا ازمایش نگرفت ازم قرص داد که لکه بینیمو قطع کنه 

فردا دوباره بیبی میزارم 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دکتر گفتم بیبی چکمو گفت نمیشه به جوابش اعتماد کرد بعدم اصلا ازمایش نگرفتم ازم قرص داد که لکه بی ...

کاش خودت میگفتی ی از بگیره مطمینـمیشدی

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
کاش خودت میگفتی ی از بگیره مطمینـمیشدی

اخه من چند روز به موعدم مونده بودم رفته بودم پیشش گفت باید ازمایش بتا بدی شاید خارج رحمی باشه 

بتا دادم خداروشکر منفی بود 

الان گفت چون اون سری بتا دادی الان مطمعنم باردار نیستی 

بعد گفتم اون سری به موعدم مونده بود 

گفت نه باید قرص بخوری

اخه من چند روز به موعدم مونده بودم رفته بودم پیشش گفت باید ازمایش بتا بدی شاید خارج رحمی باشه  ...

خب شاید اون موقع زود بود عزیزم نگران نباش حتی اگ این ماهم چیزی نباشه مطینم یکی دوماه بعد حتما میگیره چون این بهم خوردگی نشونه خوبیه

ایشالا که همینطور که میگی باشه  من نینی میخام

انشالله ب حق همین ماه عزیز خدا انتظار توروهم ب پایان برسونه و یه نینی تپل مپل بندازه تو دامنت😍😍