2777
2789
عنوان

وای خداااا بیبی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 97 پست
ن زود نیس برو دیگه ....اخرش جدیدا میگن باید دوتا ازمایش بدی 

وای آره منم دوتا دادم. جون به لب شدم فقط، دکتر دیوونه سونو کرد گفت چیزی معلوم نیست اصلا دوباره بتا نوشت برام. که خوب بالا رفته بود

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وای آره منم دوتا دادم. جون به لب شدم فقط، دکتر دیوونه سونو کرد گفت چیزی معلوم نیست اصلا دوباره بتا ن ...

اره عزیزم دیگه همه دوتا میدن .....دکترها بیخود استرس وارد میکنن 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دیگه همه دوتا میدن .....دکترها بیخود استرس وارد میکنن 

آره دقیقا. حالا موندم سونوی قلب کی بدم😥😥 همش تو فکرشم

آره دقیقا. حالا موندم سونوی قلب کی بدم😥😥 همش تو فکرشم

۷هفته ک شدی برو ...بچه سالمه جاشم خوبه نگران نباش ....ازالان باهاش حرف بزن و واسش قران بخون و بهش بگو ک دوس داری خوش صورت و خوش سیرت بشه ...واسه منم دعاکن واقعا خسته شدم از انتظار

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
۷هفته ک شدی برو ...بچه سالمه جاشم خوبه نگران نباش ....ازالان باهاش حرف بزن و واسش قران بخون و بهش بگ ...

باشه عزیزم ممنون😍😍 انشالله که به حق این ماه مبارک تو هم مامان بشی عزیزم🙏🙏😍

عزیزم راست میگی ؟لکه سیاهو قهوه ای دیدی؟ بخدا منم اینجوریم  باورم نمیشه  از ۱۴ فروردین ...

عزیزم منم دقیقا مث شما شدم بنظر من هیچی نخور من روز چهارده با وجود لکه رابطم داشتم فک کنم همون موقع گرفته ...و این ک سه روز پیش بیبی زدم کاملا منفی بود امروز الکی زدم مثبت شد خودمم باورم نمیشه و اینکه منم تخمدان راست گاهی تیر خفیف میکشید و حتی حالت پریود هم ندارم فقط سینه هام کمی درد داره مث هرماه قبل پریود

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
عزیزم منم دقیقا مث شما شدم بنظر من هیچی نخور من روز چهارده با وجود لکه رابطم داشتم فک کنم همون موقع ...

وااااااای

عزییییییبززززم انگار خدا شمارو سر راه من گذاشت 

خیلی ذوق کردم امیدوار شدم 

دعا کن منم باردار باشم 

به نظرت فردا برم پیش ماما آزمایش بدم؟بیس دقیقه ای جوابشو میده 

میشه اینم جواب بدی استارتر جون  خیلی دلشوره گرفتم  کاش منم مثل شما باردار باشم

ببین این نشانه خوبیه چون نشون میده رحمت داره اماده بارداری میشه دقیقا ماه پیش عروس عموم هم ۲۰روز لکه بینی داشت عین من اونم این ماه باردار شد تو هم اگ این ماه نشدی نگران نباش یکی دو ماه دگ بنظرم میشی

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
وااااااای عزییییییبززززم انگار خدا شمارو سر راه من گذاشت  خیلی ذوق کردم امیدوار شدم  دع ...

نه هنوز نرو تا بیبی چکت مثبت نشه در ضمن الان برات زوده ممکنه ازمایشم منفی شه من ماه پیش ۱۰لکه دیدم این ماه ۱۰بیبی زدم تازه اونم کمرنگه