2777
2789

کارت ملی مهمه که هوشمنده

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب بگم این کارت هوشمند هم تاریخ انقضاش گذشته مهمه؟

نه مهم نیست ! 

تو سایت وام ازدواج ثبت نام کردید و پیامک اومده ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بله همه پیامکش اومده الان ممکنه یهو بگن مدارک بیار میترسم برم برا تعویض یهو بگن که مدارک بیار

کارت ملی هوشمند داری اوکیه! 

حتی اگر بری شناسنامه رو تعویض کنی

کاغذی رو بهت میدن که باهاش میتونی تو اداره کارت رو را بندازی 

کارت هوشمند نیاز نیست تعویض بشه 

این که میگم کارت ملی نیازی به تمدید نیست بخاطر اینه که دولت خودش گفته بخاطر مواد اولیه و .و 

تمام کارت های هوشمند تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شدن !