2777
2789
عنوان

وای خداااا بیبی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 97 پست
واقعا من الان از خوشحالی دستام میلرزه یه سقط قبلا الان ۱۹ماهه تو اقدامم خدا کنه کاذب نباشه

عزیزم به حق همین ماه عزیز که مثبته.من تجربه خودمو گفتم یکمی خودتو نگه دار که خدای نکرده اگه منفی شد مث من نخوره تو ذوقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااا!!!!!!!!!!!ینی تا فهمیدی حامله ای همون روز باید بخوری؟حتی اگ مشکلی نداشته باشی؟مامان من منو ح ...

اخه من قبلا یه سقط داشتم نمیخوام هیچ اشتباهی بکنم میگن گرسنگی اصلا برا جنین خوب نیس نمیدونم ک کاش باشم سه ماه پشته هم روزه میگیرم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
بیبی چکم هر لحظه پررنگ تر میشه خدایا😍

مبارکه مبارکه مبارکه خییییییییلی مبارکه😍😍😍😍😍

حس فوق العاده ایه امیدوارم باردار باشی و نی نی قشنگتو سالم بغل بگیری

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
عزیزم به حق همین ماه عزیز که مثبته.من تجربه خودمو گفتم یکمی خودتو نگه دار که خدای نکرده اگه منفی شد ...

میدونم عزیزم ولی همین کاذبشم قشنگه مونده بود تو دلم دو خط ببینم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
مبارکه مبارکه مبارکه خییییییییلی مبارکه😍😍😍😍😍 حس فوق العاده ایه امیدوارم باردار باشی و نی نی قش ...

ممنون انشالله😍😍

اخه من قبلا یه سقط داشتم نمیخوام هیچ اشتباهی بکنم میگن گرسنگی اصلا برا جنین خوب نیس نمیدونم ک کاش با ...

عزیزدلم ی روز چیزی نمیشه اصن همین الان برو آزمایش بده شاید بتا پایین باشه و بهت بگن تکرار کن تا ببینیم بالا رفته یا ن اما خب ب هر حال مشخص میشه ک مثبته یا منفی

ن اگه روزه ای نخور .....بارداری کاری ب روزه نداره

حالا الان که مشخص نیست هیچی

ولی ۳ماه اول بارداری روزه جالب نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ن اگه روزه ای نخور .....بارداری کاری ب روزه نداره

همسرم ب زور بهم خوروند هنوز ک مطمین نیستم درسته خدا کنه ضایع نشم😥

میدونم عزیزم ولی همین کاذبشم قشنگه مونده بود تو دلم دو خط ببینم

انشالا ب حق زهرا که کاذب نیست و مثبت واقعیه. اره قشنگه منم که بی بی چکمو دیدم باور کن میخواستم ماچش کنم انقد ذوق داشتم. من شوهرم بخاطر کارش تحرک اسپرمش کمه خودمم تنبلی تخمدان دارم البته دکتر گفت مشکل تو خیلی زود حل میشه ولی مشکل شوهرم طول میکشه

انشالا ب حق زهرا که کاذب نیست و مثبت واقعیه. اره قشنگه منم که بی بی چکمو دیدم باور کن میخواستم ماچش ...

اره واقعا بهترین حس دنیاس انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه 🙏

یاد خودم افتادم ۴ تا بیبی زدم یکی شب دوتا فردا صبحش یکی هم فردا شبش پشتشون تاریخ زدم چسب زدم همشونو نگه داشتم😍😄