2777
2789
صبحونه نمی خوردم اصلا😓 صبح ها ابلیمو و اب میخورم الان یک ساله کافیه یا تو هر غذایی بریزم؟

اشتباه بزرگیه صبحونه نخوردن باعث چاقی میشه وپیری زود رس 

صبحانه هم ابلیمو وترش نخورید زخم معذه میگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه بزرگیه صبحونه نخوردن باعث چاقی میشه وپیری زود رس  صبحانه هم ابلیمو وترش نخورید زخم معذه ...

مرسی بخاطر راهنمایی تون 🌺🌺🌺

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
خواهش میکنم مصرف ابت هم کم نباشه پوستت چروک نشه  روزی 8لیوان اب جوشیدهسرد شده بخورین

ممنونم حتما میخورم 🌷

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

قد165 وزن 66 عاشق فست فودم اما زیاد مصرف نمیکنم ، عاشق بستی هم هستم و اشتهام متوسطه مثلا برنج نهایت سه کفگیر بخورم اما نمیدونم چرا نونو هرکار میکنم بازم زیاد میخورم ، دیر خوابم میبره (درواقع با بدبختی خوابم میبره)و حدود نه تا ده ساعت خوابم و بقیش بیدارم و فعالیت بدنیم هم خیلی کمه و کلا ورزش دوست ندارم و دلم میخواد پهلوهای بی شخصیتم اب شه و وزنم 58 شه و در ضمن قبلا وزنم هفتاد و هشت بود که خودمو رسوندم به این وزن برای همین الان وزنم سخت کم میشه ،مرسی استاتر عزیز

بله شیر میدم و بچم ۱ سالو دوماهشه

خب پس فعلن کالریت رو کم نکن کودکت رو شیر بده 

فقط سعی کن قرص امگا3مصرف کنی کافیه هیچ ورزشی انجام نده قرص اهن رو با ویتامین ث مصرف کن 

بجا قرص کلسیم از ماست وشیر وکشک استفاده کن 

قد165 وزن 66 عاشق فست فودم اما زیاد مصرف نمیکنم ، عاشق بستی هم هستم و اشتهام متوسطه مثلا برنج نهایت ...

وزنت مناسبه 

ولی برای اب کردن پهلوهات ورزش نکن ورزش جز اضافه چربی ذخیره چربی هیچ کمکی بهت نمیکنه

برای اب شدن پهلو روزی دو عدد قرص امگا 3 ازاونا که حالت ژله ای زردن بخورید فقط دو هفته یکدست میشه 

هرچی خواستی مصرف کن وقتی بخوای کالری یا میزان غذاتو یهو قطع کنی سیستم بدنت بهم میخوره چاقی مضر صورت میگیره پس کالری هاتو بخور نون تافتون یا سبوس مصرف کن لاغر کنند وقوی هستند

چای سبز هم خیلی عالیه روزی یک فنجان کافیه 

خواب راحت داشته باش استرست رو کم کن 

سعی کن اهنگ کم گوش کنی اشتها اوره کالریت رو قطع یا کم نکن عادی باش حبوبات مصرف کن تا نفخ شکم کامل خارج بشه 

موقع یبوس زیاد سعی کن اب زیاد مصرف کنی 

دارو اصلا خوب نیس