2777
2789
من قدم ۱۶۹ وزنم ۶۸ میخوام بشم ۶۰.از همه چی خوشم میاد مخصوصا فست فودهامعمولا هشت نه ساعت میخوابم. ال ...

سلام فست فود رو سعی کنید بدون ادویه مصرف کنید به کبد کلیه فشار نیاره اگرم خیلی فست فود دویت دارید مصرف کنید 

فقط درکنارش قرص امگا3مصرف کنید یک ورق 

که تیپ رو یکدست وسوزاندن چربی های مضر انحام میدهد

موفق باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مادران که شیر میدن یا تازه شیر گرفتن این رژیم کارسازه نه برا بدن های تازه وسرحال 

من آخرای شیر دهی هستم دارم از شیر میگیرم میشه منو بگید

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
من کالری شمار زیره نصب کردم رایگانه.منم الان ۶۹ ام میخوام بشم ۶۰ زده ۱۰۰۹ کالری

الان مثلا تو یه روز چقد غذا میخوری؟برای صبحانه ناهار شام

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
سلام فست فود رو سعی کنید بدون ادویه مصرف کنید به کبد کلیه فشار نیاره اگرم خیلی فست فود دویت دارید مص ...

مرسی عزیزم.امگا سه رو نمیدونستم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
الان مثلا تو یه روز چقد غذا میخوری؟برای صبحانه ناهار شام

همه چی میتونی بخوری فقط باید بیشتر ازین کالری نشه. ببین اولاش خیلی سخت بود چون من خیلی پرخور بودم‌ ولی بعد یه هفته خوب شد چون میفهمی چی بخوری که سیر شی ولی کالریش کم باشه. و اینکه معدتم کوچیک میشه. مثلا سیب زمینی ابپز کالری کمی داره و سیر کنندست ولی خوب اگه یه تیکه کیک تولد بخوری میشه ۱۰۰۰ کالری و گشنه هم میمونی باید چیزای کم کالری و سیر کننده بخوری. من نان رو حذف کردم بزنج کم و بدون روغن میخورم. ماست کم چرب شیر  مرع و ماهی کبابی  خرما میخورم 

لبریزم از سکوت بسیار
۱۶۱ وزن ۵۸ میزان اشتها متوسط رو به بالا غدا خورشت سبزی، فسنجون، برنج، نون😭خوابم کم دیر میخوابم اگر ...

شما وزن وقدتون مناسبه ولی اگر شکم دارید اگر بچه شیر میدهید هیچ ورزشی نکنید برای معده کودک ضرر دارد 

اگر بچه شیر نمیدی یا مجردی باید بصورت زیر عمل کنی 

بسم الله الرحمن الرحیم 

پیاده روی درمنزل روزی بیست دقیقه راه رفتن بدون مکث

هرغذایی که علاقه داری بخور فقط درکنارش یک فنحان قهوه مصرف کنید سعی کنید شبا ساعت 11به بعد غذا نخورید 

مشگل چاقی خانم ها یازده به بعد شروع میکنند به غذا خوردن  

ساعت صبحانه مهم نیست باید کامل بخورید 

ساعت ناهار بین 12تا 15است 

ساعت شام از8تا10

درکنار غذای چرب لیموترش یا ابلیمو یک قاشق غذاخوری بخورید 

شما وزن وقدتون مناسبه ولی اگر شکم دارید اگر بچه شیر میدهید هیچ ورزشی نکنید برای معده کودک ضرر دارد&n ...

صبحونه نمی خوردم اصلا😓 صبح ها ابلیمو و اب میخورم الان یک ساله کافیه یا تو هر غذایی بریزم؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم