2777
2789

من یه دختر مجرد سی ساله ام 

دختر ارومیم 

چهرم خوبه عمل انجام ندادم 

مهربونم کم حرفم 

اما حدود ده ساله یه مورد خواستگار هم نداشتم 

امروز شنیدم دختره 10سال کوچیک تر از من با یه آقا حدودی همسن و سال من  ازدواج کردن از اطرافیان بودن 

خیلی غصه میخورم واقعا چرا هیچوقت من به چشم نیومدم محبت ندیدم 😔😔🥺

اروم نباش،میری جمع حرف بزن خوش رو باشن توجە کن بە اطرافت اینا مهمن،از خونم بزن بیرون

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مجالس ختم عروسی زیاد برو

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ما شوهر کردبم محبت ندیدبم خدایی دوس دارم مجرد بشم قدر مجردی ندونستم

من برعکس تو. شوهر کردم تازه فهمیدم محبت چیه تازه فهمیدم عشق و ابزار علاقه چقدر آدما زیبا می‌کنه مادرم یبار دست روی سرم نکشید ولی مادر شوهرم با وجود اینکه میدونم اندازه مادرم دوستم نداره ولی خیلی بهم محبت می‌کنه 

من امسال 10 نفر اومدن خواستگاری 

چرا؟ چون می‌سپارم به واسطه ها برام بفرستن 

خواستگار تو دوره زمونه ما شانسی نیست باید خودت بسپاری 

خودت پیگیری، کنی 

تا آدم مناسب خودت پیدا کنی