2777
2789

ما ک نمیشناسیمت دختر خوب. یه عکس از لک هات بده نه از کل صورتت.

ب نظرم ک خودتم زیاد راجب لک هات جلو نامزدت و خانواده اش حرف زدی اونام بیشتر توجه میکنن

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
یه مدت ینی چقدر?? ببین دکتر پوست ب خود من گفت ک برای درمان مشکلات پوستی باید خیلی صبور باشی شاید دو ...

میدونی گلی من الان ۸ ماهه تحت نظرم ب جای کمرنگ شدن دارن پررنگ تر میشن دکتر دیگه ای هم نیست نزدیکم ک بتونم برم و اینکه خوشبحالت امیدوارم همیشه پوستت عالی بمونه عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=134399204]ما ک نمیشناسیمت دختر خوب. یه عکس از لک هات بده نه از کل صورتت. ب نظرم ک خودتم زیاد راجب لک هات جلو ...[/QUOنه والا من ب رو خودم ک نمیارم جلوشون فک میکنن برام مهم نیست ولی نمیدونن تو دلم چ غوغاییه 

میدونی گلی من الان ۸ ماهه تحت نظرم ب جای کمرنگ شدن دارن پررنگ تر میشن دکتر دیگه ای هم نیست نزدیکم ک ...

پوستم اتفاقا خوب نیس اصلا. کک و مک خیلی زیاد دارم بعضی وقتا ک زیاد بهشون فکر میکنم احساس میکنم بیشتر میشن. 

عزیزم انقد درگیرش نباش انقد ک اعصابت رو خرد میکنی خیلی رو پوستت تاثیر داره خیلی. 

یه سر عطاری برو بگو برا لک صورت ممکنه یه چیز گیاهی یهو اثر کنه

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
من یدونه بغل صورتم دارم که بزرگترینه یدونه هم دقیقا وسط ابروهام که این داره گسترش پیدا میکنه

من دقیق درکت میکنم خیلی سخته اینکه هی بخای توضیح بدی چرا اینجوریه هی کرم دستت باشه هر جا میری نتونی بدون کرم حتی سر سفره صبحانه حاضر بشی 

پوستم اتفاقا خوب نیس اصلا. کک و مک خیلی زیاد دارم بعضی وقتا ک زیاد بهشون فکر میکنم احساس میکنم بیشتر ...

باورت میشه بگم اونم رفتم اگه بگم بیشتر از ۲۰ میلیون خرج کردم دروغ نگفتم از همه چیم زدم لباس و خوراک همشو دادم هدر و بدون نتیجه 

از محصولات شرکت پنبه ریز تا کرم هیدروکینون تا کرم ضد لک مختلف تا عطاری تا هر چی ک فکرشو کنی بار آخری دکتره گفت بیا مزوتراپی ولی نمیتونم قطعیت بدم برا از بین رفتنش شاید تاثیری نداشته باشه اصلا 

من دقیق درکت میکنم خیلی سخته اینکه هی بخای توضیح بدی چرا اینجوریه هی کرم دستت باشه هر جا میری نتونی ...

دقیقا هرکی میبینه میگه اا فلان جات لک افتاده انگار من اینه تو خونم ندارم ☹😕 ولی فقط ضد افتاب میزنمو کرم پود استفاده نمیکنم مگر اینکه بخوام برم جشنی مهمونی