2777
2789
ژل آلوئه‌ورا رو امتحان کردی؟؟؟  خب ی مقدار کم استفاده کن صورتت ک نباید خعلی چرب شه حتماااا چند ...

آلو ورا ی مدت برا جوشام میزدم بد نبود باید باز بخرم گلم من خیلی پوستم چربه خیلی زیاد ینی میشورم پنج دقیقه بعد شده مثل کارخونه تولید روغن برا همین نمیتونم استفادا کنم جوشامم از اون مدلا هست ک خیلی سفته و بزررررگ و جاشدنم میمدنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون چ کنم هر کرمی گفتن خوبه خریدم هر چیزی گفتم امتحان کردم بخدا خجالت میکشم دیگه بگم پول بدین بر ...

اکثر لک های پوستی بخاطر مشکلات کبدیه. 

لک بارداری هم ک نیس. 

ببین عزیزم اول از همه باید اعتماد ب نفس داشته باشی. و اصلا از خودت و صورتت جلو نامزدت بد نگو. بقیه زیبایی هات رو براش برجسته کن. مثلا بگو چشمام خوشگله یا لبام یا بینیم ....

بعدشم اینکه تنها راهی ک الان ب نظرم میاد اینکه ک صب ناشتا دو قاشق خاکشیر رو توی یک لیوان اب بجوشونی و تا نیم ساعت بعد هیچی نخوری کبد رو پاک سازی میکنه.

کبدت ممکنه چرب باشه. کبد چرب باعث مشکلات پوستی میشه. با آزمایش مشخص میشه نه سونو

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
آلو ورا ی مدت برا جوشام میزدم بد نبود باید باز بخرم گلم من خیلی پوستم چربه خیلی زیاد ینی میشورم پنج ...

برگشا بگیر حدود ۳۰ دقیقه بزار روی پوستت عالیه عزیزم

عسل و ابلیمو هم چون پوستت چربه پیشنهاد خوبیه

اکثر لک های پوستی بخاطر مشکلات کبدیه.  لک بارداری هم ک نیس.  ببین عزیزم اول از همه باید ...

کبد چرب گرید ۱ داشتم تو سونو مشخص میشه پیگیری کردم درمان کردم ولی نه جوشم درست شد نه لکم ی مدت کارم شده بود خاکشیر خوردن اما فقط لاغر شدم همین 

دقیقا اسم کرم رو میشع بگین؟ من دوتا مشکل دارم یکی پوستم یکی با اینکه لاغرم ولی شکم گنده دارم دقیقااا ...

کرم روشن کننده گیاهی سی گل

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
برگشا بگیر حدود ۳۰ دقیقه بزار روی پوستت عالیه عزیزم عسل و ابلیمو هم چون پوستت چربه پیشنهاد خوبیه

انقدر لکم پررنگه ک حس میکنم نمیتونه با این چیزا بره کلافه شدم کارم شده گریه 

اکثر لک های پوستی بخاطر مشکلات کبدیه.  لک بارداری هم ک نیس.  ببین عزیزم اول از همه باید ...

همه اینایی ک گفتین رو دارم هم بینی و چشم خوشکل هم تحصیلات اما این لک شده ی عذاب برام هربار مادر شوهرم ی نسخه میپیچه حنا بزار میره چرا اینجوری شده نکنه مریضی 

کبد چرب گرید ۱ داشتم تو سونو مشخص میشه پیگیری کردم درمان کردم ولی نه جوشم درست شد نه لکم ی مدت کارم ...

یه مدت ینی چقدر?? ببین دکتر پوست ب خود من گفت ک برای درمان مشکلات پوستی باید خیلی صبور باشی شاید دو سه سال طول بکشه.

من خودم برعکس شما پوست خیلی خشکی دارم انقد ک پوسته پوسته میشه منم هی پوستارو میمالم با لیف یا هرچی دستم بیاد قرمز میشه لک میشه پوستم داغون شد. خیلی دکتر رفتم. خودم کرمای گرون گرون میگرفتم فایده نداشت. ولی در نهایت با یه کرم مرطوب کننده ارزون بنام QV برطرف شد.

لک درمانش یکم سختتر از بقیه چیزاست. ب نظرم اگه برات خیلی مهمه از بقیه مخارجت بزن و برو دکتر و پیگیر باش یکسال دوسال ...

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
واقعا موثره،؟

بله کمرنگ می کنه.  

عوارض نداره چون گیاهیه یکی بگیر استفاده کن بعد از کسی ک چند وقته ندیدتت بپرس ببین میگه عوض شدی یا نه.   

قیمتش سی تومن

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊