2777
2789
عزیزم من با محصولات لدورا کارمیکنم تا حالا همه راضی بودن اگه دوست داشتی باشی بهت معرفی کنم محصولاتشو

دوست خوبم ممنونم ولی من ی مدت از محصولاتش استفاده کردم تا بود خوب بود وقتی دیگه مصرف نکردم برگشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست خوبم ممنونم ولی من ی مدت از محصولاتش استفاده کردم تا بود خوب بود وقتی دیگه مصرف نکردم برگشت&nbs ...

از چ چیزاییش استفاده کردی

باتمام وجودم منتظر دیدن و بوییدنت هستم تو دلیم♥️

عزیزم ضدآفتاب و شوینده روب هیچ وجه نباید بزاری کنار مسلما وقتی بزاری کنار و دائم آرایش روصورتت باشه کرم پودر جذب صورت میشه وارد منافذپوستت میشه و تبدیل ب لک میشه. شما اول باید درست از پوستت مراقبت کنی. پک درمانی ک استفاده کردی باید پک مراقبتی رو همیشه استفاده میکزدی

عزیزم ضدآفتاب و شوینده روب هیچ وجه نباید بزاری کنار مسلما وقتی بزاری کنار و دائم آرایش روصورتت باشه ...

دوستم من اصلا جز ضد افتاب هیچ کرم دیگه ای استفاده ندارم نه کرم پودر نه هیچی همیشه هم ضد افتاب میزنم هر ۲ سافت یکبار شوینده هم صبح و شب قبل خاب دارم ولی نمیدونم چرا روز ب روز بدتر میشه 

[QUOTE=134491529]از چ چیزاییش استفاده کردی[/QUOT از ضد افتابش رول زون استاپ اکنه و ژل صدف دریایی&nb ...

اینا ک مارک لدورا نیست گلم... ضدآفتاب بی رنگ لدورا.. اسکراب و آبرسان و پن شستشو و شیرپاک کن نیاز شمابوده

اینا ک مارک لدورا نیست گلم... ضدآفتاب بی رنگ لدورا.. اسکراب و آبرسان و پن شستشو و شیرپاک کن نیاز شما ...

منظورم همون اسکراب لدورا هست هنوزم دارمش ضد افتابشم دارم 

الان میتونم استفاده کنم از اسکراب و ضدافتابش ؟

آره عزیزم چرا نتونی و درکنارش پن هم استفاده کن خیلی مهمه ک صورتت تمیز کنی بعد بخوابی شبا... و من خودم نمایندگیشو دارم اگه خواستی میتونم برات بفزستم