2777
2789
صبا توی رختخوابت بیسکویت ترد بخور زود تووم میشه تهوعت..حتما امتحان کن

همه چی رو امتحان کردم سر دخترمم همین طوری بودم فایده نداشت 

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو حالا چقد عجله داری اینقدر دیر میگذره بعد این 

😢وای نه

من همش خونه مامانمم به خاطر حال بدم خجالتم میشه دیگه😭

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
جنسیت نی نی هاتونو کی به بقیه گفتین من نوزده هفته گفت پسره میشه اطمینان کرد

بعد انومالی گفتم وقتی جنسیت رو فهمیدم

الان جنسیت نی نیت چیه

من هنوز نگفتم گفتم یه سونو دیگه برم مطمئن شم آخه توان تی گفت بیشتر به دختر میخوره ولی قطعی نیست آنومالی گفت پسره واسه همین گفتم یه سونودیگه بدم بعد بگم

من هنوز نگفتم گفتم یه سونو دیگه برم مطمئن شم آخه توان تی گفت بیشتر به دختر میخوره ولی قطعی نیست آنوم ...

دقیقا به منم ان تی گفت علایم پسر رو نداره ولی آنومالی گفت صد در صد پسره . ۲۸ هفته هم سونو دادم گفت پسره. نمیشد نگم از بس هر روز مادرشوهرم میپرسید

دقیقا به منم ان تی گفت علایم پسر رو نداره ولی آنومالی گفت صد در صد پسره . ۲۸ هفته هم سونو دادم گفت پ ...

واسه منم میپرسن منم میگم به خاطر کرونا هنوز نرفتم تا 28 هفته برم مطمئن شم بهشون میگم

همه چی رو امتحان کردم سر دخترمم همین طوری بودم فایده نداشت 

سخته فقط باید تحمل کنی من زایمان دومم تا رپز زایمانم هم بالا اوردم بعد رفتم بیمارستان..همه چیز امتحان کردم اثر نداشت جز بیسکویت که بعضی وقتا برام کارساز بود

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
واسه منم میپرسن منم میگم به خاطر کرونا هنوز نرفتم تا 28 هفته برم مطمئن شم بهشون میگم

اون موقع که من رفتم خبری از کرونا نبود

سخته فقط باید تحمل کنی من زایمان دومم تا رپز زایمانم هم بالا اوردم بعد رفتم بیمارستان..همه چیز امتحا ...

خیلی بده دیوونه شدم دیگه

خب دکترت بهت چیزی نداده که بچه زودی به دنیا نیاد ؟؟؟؟

چرا دیگه آمپول ریه زدم تا موقع زایمانم هفته یه دونه آمپول دارم شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم 

دخترم معجزه زندگیم ❤️