2777
2789
فشارت رفته بالا گردنتم درد میکنه ؟گر گرفته ای ؟

ممکنه چون یکم پیش چیز شیرین خوردم.بخاطر دندون درد گاها سردرد و گوش دردم دارم .آره اصلا حال ندارم پاشم یه چیزی بخورم بهتر شم.ولی مجبورم پاشم آخه صبحونه نخوردم هنوز

خدایا شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هفته ۲۳ام 😑یعنی تعجب ام تا الا زنده موندم از بس حالم بد بود منتظرم برسم به هفته ۳۷و اینا زا ...

ایشالله که زود میگذره نی نی هامونو به سلامتی بغل میکنیم منم حالم بده الانم تهوع دارم

این روزا سخت میگذره میدونم😩

من که میگفتم میمیرم به شوهرم میگفتم دیگه اخرای عمرمه .یا اگه بچه به دنیا امد هیچوقت حالم مثل قبل خوب نمیشه همش گریه میکردم و التماس میکردم یکی حالمو خوب کنه 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
من که میگفتم میمیرم به شوهرم میگفتم دیگه اخرای عمرمه .یا اگه بچه به دنیا امد هیچوقت حالم مثل قبل خوب ...

منم مثل تو بودم از زور حالت تهوع و بالا آوردن به حالت مرگ میشدم الانم کمر درد پا درد درد زایمان زود رس دارم دیگه کم آوردم این هفته های آخر 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
ایشالله که زود میگذره نی نی هامونو به سلامتی بغل میکنیم منم حالم بده الانم تهوع دارم

انشالله دیمترون میخوری؟؟؟

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
فایده نداره نمیگذره. من که از لگن درد فلج شدم دیگه

آب هویج بخور هرشب قبل خواب یه لیوان..فوری خوب میشی

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
منم مثل تو بودم از زور حالت تهوع و بالا آوردن به حالت مرگ میشدم الانم کمر درد پا درد درد زایمان زود ...

خب دکترت بهت چیزی نداده که بچه زودی به دنیا نیاد ؟؟؟؟