2777
2789
عنوان

بارداری با قرص

138 بازدید | 18 پست

سلام من پریودی نامنظم داشتم دکتر برام سونو نوشت بعد ازمایشم گفت که تنبلی تخمدان دارم وکیست بهم قرص ویتاول و متفورمین و ویتامین ای و ب همراه مدروکسی پروژسترون تجویز کرد .۲۵ فروردین پریود شده بودم ۷ روزه بعدش ۵ اردیبهشت نزدیکی بدون جلوگیری داشتم حالا نمیدونم روز تخمک گذاریم بوده یان الان من باردارم؟کسی با این قرص ها باردار شده من ۲۰ سالمه وزنمم ۴۴ قدم ۱۵۹

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماه اول استفاده قرصت بوده باید یه روش دیگه م کنارش داشتی چون احتمال بارداری هست ماه اول و از ما ...

دکتر گفت دوماه این قرص هارو بخور بعد بیا دوباره خیلی نگرانم

از اولین روز پریود روزی دوتا همراه ناهار و شام

ولی پزشک من گفته هر روز باید بخوری من عکس سونوگرافیم رو براتون بفرستم میتونید ببینید شدیده یا ن

ولی پزشک من گفته هر روز باید بخوری من عکس سونوگرافیم رو براتون بفرستم میتونید ببینید شدیده یا ن

خب منم از اولین روز پریود میخوردم هر روز دوتا چون من قبل پری رفتم دکتر برای بارداری بخاطر همون همه قرصامو گفت از اولین روز پری بخورم