2777
2789
عنوان

بیماری نقص ایمنی

| مشاهده متن کامل بحث + 13028 بازدید | 100 پست
سلام دوست عزیز. یه سوال... ازدواجتون فامیلیه؟؟ در مورد درمانش هم ...من نمیدونم که اصلا بچه شما نق ...

سلام اخه همیشه عفونت ادرار نبوده عفونت خون ۳ بار عفونت ریه عفونت چشم و اینبار عفونت ادرار آلرژی و رفلاکس هم داره به هر ماده غذایی جدید واکنش نشون میده ازدواجمون هم فامیلی هست اما قبل ازدواج آزمایش دادیم و گفتن مشکلی نیس و غمم اینکه من تو بارداری آزمایش سلفری و امینوسنتز رو رفتم گفتن مشکلی نداره حالا میترسم این آزمایش ها از خونه یا چیز دیگس؟؟

زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
سلام اخه همیشه عفونت ادرار نبوده عفونت خون ۳ بار عفونت ریه عفونت چشم و اینبار عفونت ادرار آلرژی و رف ...

عزیزم اگر اینجوری باشه حتما برو تهران مرکز طبی ساختمان ایمونولوژی.(اونجا منو میشناسن)الکی این دکتر اون دکتر هم نرو.فقط اونجا سر در میارن .نگران هزینه هاش هم نباش چون همینجایی که میگم از همه جا ارزونتره و دولتیه.

درضمن چون نقص ایمنی جز بیماریهای نادر هست ،توی آزمایش ژنتیک مشخص نمیشه! منم ازدواج فامیلی داشتم و البته فامیل دور .ولی جدمون مشترک بوده و از شانس من و همسرم ناقل یه ژن معیوب هستیم که باعثه این بیماری در دوتااز بچهامون شد.ولی من یه دختر سالم دارم.(خداروشکر).

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

02166935855 

این شماره مرکز طبی هست.از شنبه تا چهارشنبه به وقت اداری زنگ بزن باهاشون صحبت کن.میگن که چیکار کنی خیلی هم مهربونن.

فقط به منم خبر بده دوست عزیز.ایشالله که بهترینها برات رقم بخوره💕

سلام عزیزم،من چندماه پیش به خاطر بیماری نقص ایمنی بچم رو از دست دادم،الان نمیدونم باید چیکار کنم،اگه ...

سلام عزیزم.خدابهت صبر بده.

ازدواجتون فامیلی بود؟؟؟

دختر یا پسر و چندوقتش بود؟

سلام عزیزم،من چندماه پیش به خاطر بیماری نقص ایمنی بچم رو از دست دادم،الان نمیدونم باید چیکار کنم،اگه ...

باید شما و شوهرتون برید مشاوره ژنتیک .اگر میخوای راه برات بازتر باشه و راحتتر باشی یه راست برو مرکز طبی .

ساختمان ایمونولوژی.اگر جای دیگه بری زیاد سردر نمیارن و خیلی اطلاعات ندارن.اگر خواستی بگو شمارشو بدم بهت

02166935855  این شماره مرکز طبی هست.از شنبه تا چهارشنبه به وقت اداری زنگ بزن باهاشون صحبت کن.م ...

سلام عزیزم من مشهد هستم چجوری اخه برم تهران تلفنی پاسخ میدن یا ن باید حضوری معاینه بشه

02166935855  این شماره مرکز طبی هست.از شنبه تا چهارشنبه به وقت اداری زنگ بزن باهاشون صحبت کن.م ...

مشهد جایی رو نمی شناسم ساختمان ایمونولوژی داشته باشه یه دکتر هست متخصص آلرژی و ایمونولوژی اونجا ببرم بنظرتون متوجه میشن؟؟

مشهد جایی رو نمی شناسم ساختمان ایمونولوژی داشته باشه یه دکتر هست متخصص آلرژی و ایمونولوژی اونجا ببرم ...

آره برو پیش همینی که شهر خودتونه راهنماییت میکنه.

ولی با مرکز طبی هم تماس بگیر تلفنی راهنماییت میکنن

آره برو پیش همینی که شهر خودتونه راهنماییت میکنه. ولی با مرکز طبی هم تماس بگیر تلفنی راهنماییت میکن ...

عزیزم میشه منم لطفا راهنمایی کنی

همسر من حاصل ازدواج فامیلی هست که بچه ی اول هست و خداروشکر سالم هست بعد از خودش دو تا خواهر داشته که به واکسن سل حساسیت داشتن و تا دو سه سال بیشتر عمر نکردم و فوت شدن حالا که تحقیق کردم متوجه شدم گویا اینکه واکسن سل زوشون جواب نداده میتونه دلیل بیماری نقص ایمنی باشه مخصوصا که پدرمادرش دخترخاله پسرخاله بودن الان نگران اینم که خدایی نکرده این مریضی دامن بچه های منو نگیره😭😭

اصلا این مریضی درمان داره؟

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺
 عزیزم میشه منم لطفا راهنمایی کنی همسر من حاصل ازدواج فامیلی هست که بچه ی اول هست و خداروشکر ...

عزیزم حتما با مرکز طبی ساختمان ایمونولوژی تماس بگیر.

نهایت اینه که یه آزمایش هول اگزوم ازتون میگیرن واگر ژنتون مشکل داشته باشه بهتون میگن.حتی میتونی مشاور ژنتیک هم بری