2777
2789
عنوان

بیماری نقص ایمنی

| مشاهده متن کامل بحث + 13029 بازدید | 100 پست
آخی..... بعداز این اتفاقا حال جاریت چطور بود؟ من یه دختر سالم دارم بچه دوم و سومم نقص ایمنی شدید د ...

داغون بود.جاریمم بچه اولش سالمه.دومی و سومی اینطوری شدن و چهارمی هم شکر خدا سالمه.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکرو چی هست؟

این که اسپرم و تخمک رو تو آزمایشگاه لقاح میدن و بررسی میکنن و سالم هاشو به رحم انتقال میدن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
این که اسپرم و تخمک رو تو آزمایشگاه لقاح میدن و بررسی میکنن و سالم هاشو به رحم انتقال میدن

اهان .میشه این کار رو کرد.ولی مشاور زنتیک به ما گفت لازم به این کار نیس ریسکش هم بالاس یعنی احتمال ۷۰درصد جنین سقط میشه.بما گفت میتونی باردار بشی و دردوسه ماهگی امنیوسنتز انجام بدی و اگر سالم بود ادامه ی بارداری.....

دوستی منو قبول کنید شاید بتونم کمکتون کنم

سلام عزیزم یه سوالی در مورد نقص ایمنی داشتم من پسرم از ۲۵ مرداد تبش شروع شده و بیمارستان دو سری بستری شد اول گفتن کروناس دارو کرونا دادن پسرم شش ماهشه یک هفته بستری شد بعد تو خونه انتی بیوتیک خوراکی گرفت بهتر نشد دوباره بستریش کردیم یک هفته ولی همچنان تب داره اخرش گفتن مشکوک ب نقص ایمنی هست ازمایش گرفتن ثانویه مشکلی نداشت الان میگن بیارش شاید نیاز ب پیوند مغز استخوان داشته باشه 😔ما نه مشکل ژنتیک داشتیم نه ازدواج فامیلی نه سقط بچه اولمم سالمه نقص ایمنی اولیه من مطلب خوندم نوشته بود ارثی و مادرزادیه ، من هنوز جرات نکردم بچمو ببرم بیمارستان میگم شاید برا دندونش باشه بنظر شما چیکار کنم ؟

سلام عزیزم یه سوالی در مورد نقص ایمنی داشتم من پسرم از ۲۵ مرداد تبش شروع شده و بیمارستان دو سری بستر ...

چند وقتشه؟؟؟

اگر میخوای مطمین بشی و خیالت راحت باشه،صاف برو جایی که بهت میگم؛تهران مرکز طبی.ساختمان سبز .طبقه چهارم.فقط ایمونولوژیه.و تمام کارهارو برات انجام میدن.

و مطمین میشی که نقص ایمنی هست یا نه!!!

ایشالله که نیست.ولی هر دکتری نرو که هم خودت و هم بچت اذیت بشی.اینجایی که بهت گفتم برو.خودشون اینکاره ن.

راستی میشه بگین وزن بچتون چطوره؟؟خوب وزن میگیره؟؟؟

سلام میشه جواب منم بدین.دختر من الان نزدیک به یکساله تو این یکسال۵ بار عفونت داشته و تو خونه با دارو خوراکی درمان نشده و بستری میشده و تزریقی انتی بیوتیک میزدن الان دوباره عفونت ادرار گرفته و شدید هست دارو خوراکی دادن ولی خوب میترسم مشکوک به نقض سیستم ایمنی شدن و هنوز قراره بعد از درمان عفونت ادرار بریم برا آزمایش ها میشه بگین چه ازمایشی هست و چجوریه و اگه نقص سیستم ایمنی باشه چه میشه درمان داره دارو داره یا ن؟

زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
سلام میشه جواب منم بدین.دختر من الان نزدیک به یکساله تو این یکسال۵ بار عفونت داشته و تو خونه با دارو ...

سلام دوست عزیز.

یه سوال...

ازدواجتون فامیلیه؟؟

در مورد درمانش هم ...من نمیدونم که اصلا بچه شما نقص ایمنی داره یا نه .!

اگر هم داشته باشه ۲۰۰نوع شاید هم بیشتر نقص ایمنی داریم!

ایشالله که بچتون سالمه.نگران نباشید.ازمایش که بدین مشخص میشه

سلام دوست عزیز. یه سوال... ازدواجتون فامیلیه؟؟ در مورد درمانش هم ...من نمیدونم که اصلا بچه شما نق ...

عفونت ادرار فرق میکنه...فکر نمیکنم به نقص ایمنی ربط داشته باشه..

برادرزاده ی من وقتی نوزاد بود .عفونت ادرار میگرفت.بعدها دکترا فهمیدن که فاصله مقعد و جایی که ادرار میکنه کمه.

بخاطر همین مستعد عفونت ادرار بود