2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 6 پست

سلام واسه اقدام به بارداری رفتم دکتر.از روز سوم پریودم لتروزول خوردم.. روز هفتمم آمپول مینوروپین و روز نهمم تزریق کردم.دو تا بهم داده بود...همون روزم من نزدیکی کردم...بنظرتون من باردار میشم؟؟سه ساله که اقدام کردم یه سقط داشتم الان 4 ماهه..دکترمو عوض کردم اینا رو داد...کسی هست همدانی باشه.رفتم پیش دکتر ربیعی

تعداد رای : 2
نظرسنجی
20
2
100%
20
0
0%
https://t.me/joinchat/KtEwTRwQLDfWfTN3xOTDtQمامانای باردار و اقدامیا.لینکو کپی بعد داخل تلگرام زخیره کنید بعد بیاید گروه

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

با یه بارش فک نکنم‌

چند دفعه باید حزدیکی داشته باشید

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چندم نزدیکی شروع کنم.؟دفعه اول که حامله شدم زودتر از موعد باردار شدم.نسبت به سونوگرافی

من از شبی که امپول زدم نزدیکی داشتم تا یه هفته.روزی دو بار تا سه بارم میشد