2777
2789

بیاین دورهم باشیم تا تجدید خاطره شه برامون 😉😊😋😋😋😇🤗 بدترین خاطره ای که از کودکی دارم وقتی مبسر کلاس بودم هم کلاسیامو که شلوغ میکردن به بدترین شکل یه بار تنبیه کردم نوک مدادو تیز میکردم هرکی شلوغ میکرد یادرس میپرسیدم تنبل بود فشار میدادم رو دستش ...😫😓😒🤕😱😱😱😨😩😧اون وقت بچه بودم کلاس سوم ابتدایی بود جالب اینجاست چون اون دانش آموزا تنبل وشلوغ بودن ناظم ومعلما حقو به من میدادن 😒😓 کیا مثل من انقد شیطون بودن تو دوران مدرسه🤔

من شیطون نبودم یدفعه سر ازمایش علوم چهارم ابتدایی 

پرده مدرسه رو آتیش زدم 😐 غیر عمد بود ولی بچه ها میخواستن 

شمعو ازم بگیرن من فرار کردم خورد به پرده 

زیاد حرف میزدم یدفعه معلم قهر کرد از کلاس رفت تا ظهر نیومد گفت خستم کردی 😕 این برای زنگ فیزیک بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامور ساواک بودی😐

ابتدایی ک بودم شیفت بعد ازظهر همیشه ی ربع بیست دقه زودترمیرفتم دم مدرسه ک بادوستام بتونیم خوراکی بخریم یبار با چن نفرشون رفتیم یذره دورتر ساندویچ بخریم وقت برگشت دیررسیدیم مدرسه درش بسته بود بچه ها همه تو بودن خلوت خلوت ی مرده دیوونه افتاده بود دنبالمون و میومیو میکرد اخرش شانس اوردیم یکی ازهمکلاسیامم بامامانش دیررسیده بود مامانه مارو دید دستمونو گرف برد تو مدرسه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من بچه ی خیلی خوبی بودم. اینقدر درس خون بودم ریاضیم خیلی خوب بود بهم میگفتن بیشتر بدانید ریاضی.

بهترین خاطره ای که دارم اینه که چون من بیماری مادرزادی قلبی دارم خودمو میزدم به بیحالی و قلب درد فوری به مامانم زنگ میزدن که بیا بچه تو ببر. یک حاااالی میداد یک حااالی میداد.

بدترین خاطره م هم مربوط میشه به اینکه یه بار تو اتاقم بودم مامانم نبود از اتاقم اومدم بیرون دیدم بابام داره یه خانومه رو میبوسه من بچه بودم چیزی نفهمیدم تا اینکه به مامانم گفتم اونم زد زیر گریه اونجا بود که فهمیدم هوا پسه

با یک دختره ایی دعوا کرده بودم بعد رفت دشویی تو مدرسه 

منم از پنجره دشویی شلنگ اب و باز کردم انداختم تو

کثافت شد هیکلش

بدبخت وسواسی هم بود😂😂😂

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
مامور ساواک بودی😐 ابتدایی ک بودم شیفت بعد ازظهر همیشه ی ربع بیست دقه زودترمیرفتم دم مدرسه ک بادوست ...

همینو بگو واقعا چقد بی رحم بودم من الان یادم میفته واقعا بابت اون کارا  عذاب وجدانم میگیرم تازه مدادو فرو میکردم رو دستشون میگفتم صداتونم درنیاد وگرنه بدتر میکنم 😂😂🤕😱😨😨😨😨بدبختا جیکشونم در نمیومد ...خدا هم به داد شما رسیده اون خانومه شمارو دیده رفتین تو 😓🤓

همینو بگو واقعا چقد بی رحم بودم من الان یادم میفته واقعا بابت اون کارا  عذاب وجدانم میگیرم تازه ...

چجوری ب ماماناشونم نمیگفتن😐😑

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چجوری ب ماماناشونم نمیگفتن😐😑

میگفتن اما ناظمامون بدتر اون پدرومادر وطلبکار میکردن بچه ات بی نظمه وبی انضباط وتنبله آخه زمان ما زیاد حساسیت نداشتن والدینا ..همیشه حق باناظم ومعلما بود مثل الان نبود تا یه معلمی یه تنبیهی یاکاری کنه دادگاهی بشه 

میگفتن اما ناظمامون بدتر اون پدرومادر وطلبکار میکردن بچه ات بی نظمه وبی انضباط وتنبله آخه زمان ما زی ...

بیچاره ها دلم سوخت

بیچاره ها دلم سوخت

آره واقعا خودمم یادم میفته دلم میسوزه براشون البته منم اینارو از خودم یاد نگرفته بودما...معلممون این کارو میکرد بادانش آموزا منم داشتم کار اونو تکرار میکردم به نوعی بدآموزی بود 😂😂😂مثلا ادای معلممونو در نبودش میکردم یه خانوم معلم بود خیلی عوضی بود اون موقع ها باشوهرش اختلاف داشت درحال طلاق بود اون وقت میومدخودشو واخلاقای سگیشو سر دانش آموزا خالی میکرد  خود منو تو دوم ابتدایی بخاطر اینکه سر درس علوم نتونستم یه سوالی رو جواب بدم با نوک خودکار زد وسط سرم سرم زخمی شد خون اومد مقنعه  رو خون ورداشت 😣😢😭 از همچین معلمی منم اینجوری یاد میگیرم دیگه 😂😂